Resultaten voor voice 2016

voice 2016
Hola! Lola is The Voice van Vlaanderen 2016, de Vlaamse Adele is geboren.
Lola is The Voice van Vlaanderen 2016, de Vlaamse Adele is geboren. 3 juni 2016. Lola heeft The Voice van Vlaanderen 2016 gewonnen. In de finale bleef ze uiteindelijk enkel met Jan over, maar die zal het niet zo erg vinden dat het jonge talent de wedstrijd heeft gewonnen.
Vier finalisten The Voice bekend Nieuws HLN.
27 mei 2016. Deel via Facebook 0 Tweet. De halve finale van The Voice van Vlaanderen was een met ups en downs. Enkele straffe optredens stonden in schril contrast met een reeks van willen maar niet kunnen. En de valse noten vlogen in het rond.
The voice of Holland Wikipedia.
Anouk bedankte voor baantje coach in The voice of Holland, Nlpop, 2 oktober 2010. Guus Meeuwis nieuwe coach The Voice of Holland, Nu.nl, 29 januari 2016. Guus Meeuwis zei nee tegen The Voice, Mediacourant, 17 december 2012. Waylon nieuwe coach The Voice of Holland, Mediacourant.nl, 30 mei 2016.
De winnaars van The Voice: waar zijn ze nu? Het Nieuwsblad.
Bekijk meer video's' van The Voice van Vlaanderen op vtm.be. Bekijk meer video's' van The Voice van Vlaanderen op vtm.be. Meteen na The Voice kwam de eerste single van Paulien uit. Die deed het aardig in de hitlijsten, maar was helaas niet de voorbode van meer.
Regi vist Olivia uit The Voice 2016 op voor nieuwe hit: Zo'n' straffe zangeres kom ik niet dikwijls tegen" Muziek Showbizz HLN.
Op" Instagram postte ze leuke filmpjes waarin ze toonde dat ze een zeer straffe stem heeft. Ik wist toen niet eens dat ze aan The Voice in 2016 bij team Bent, red. Ik ben zelf nog coach geweest bij The Voice en The Voice Kids en volg alles normaal, maar vorig jaar is mij dat niet gelukt.
Lola wint The Voice van Vlaanderen VTM NIEUWS.
Maar wel eentje die ze steengoed neerzette. Het leverde haar de overwinning op in The Voice van Vlaanderen 2016. Bekijk het nummer hier nog eens.: Eerder op de avond had Lola al een duet met haar coach Koen Wauters gebracht.
Lola wint The Voice van Vlaanderen 2016! VTM.
Lola wint The Voice van Vlaanderen 2016! Zestien weken lang gingen we op zoek naar The Voice van Vlaanderen En we hebben ze gevonden! Lola mag zich de opvolgster noemen van Glenn, Paulien en Tom. Ontdek meer over The Voice van Vlaanderen.
En daar is de single van Lola uit The Voice Van Vlaanderen Showbizzsite.
Home Nieuws Showbizz nieuws En daar is de single van Lola uit The Voice Van Vlaanderen. En daar is de single van Lola uit The Voice Van Vlaanderen. En daar is de single van Lola uit The Voice Van Vlaanderen.

Contacteer ons