Zoeken naar voice 2016

voice 2016
The Voice van Vlaanderen Wikipedia.
Vierde seizoen bewerken. Zie The Voice van Vlaanderen seizoen 4 voor het hoofdartikel over dit onderwerp. Het vierde seizoen van het programma liep van 19 februari 2016 tot 3 juni 2016. In dit seizoen waren Regi Penxten en Axelle Red geen coaches meer.
Vier finalisten The Voice bekend Nieuws HLN.
27 mei 2016. Deel via Facebook 0 Tweet. De halve finale van The Voice van Vlaanderen was een met ups en downs. Enkele straffe optredens stonden in schril contrast met een reeks van willen maar niet kunnen. En de valse noten vlogen in het rond.
De winnaars van The Voice: waar zijn ze nu? Het Nieuwsblad.
Bekijk meer video's' van The Voice van Vlaanderen op vtm.be. Bekijk meer video's' van The Voice van Vlaanderen op vtm.be. Meteen na The Voice kwam de eerste single van Paulien uit. Die deed het aardig in de hitlijsten, maar was helaas niet de voorbode van meer.
The Voice van Vlaanderen VTM.
The Voice van Vlaanderen. In de kijker. Schrijf je nu in voor The Voice van Vlaanderen! The Voice van Vlaanderen. Luka wint The Voice van Vlaanderen 2017! The Voice van Vlaanderen. Ex-coach Jasper Steverlinck brengt Heres To Love. The Voice van Vlaanderen.
Het publiek heeft gekozen: Lola is The Voice! Nieuws HLN.
Het publiek heeft gekozen: Lola is The Voice! 03 juni 2016. Deel via Facebook 0 Tweet. Lola is de winnaar van The Voice van Vlaanderen 2016. Ze versloeg in een finale battle underdog Jan, nadat eerder in de finale Gilles en Jimmy al werden weggestemd door de kijkers.
Lola wint The Voice van Vlaanderen VTM NIEUWS.
Het leverde haar de overwinning op in The Voice van Vlaanderen 2016. Bekijk het nummer hier nog eens.: Eerder op de avond had Lola al een duet met haar coach Koen Wauters gebracht. Met een opzwepende versie van Crazy in Love van Beyoncé kreeg ze de hele zaal mee.
Lola wint The Voice van Vlaanderen 2016! VTM.
Lola wint The Voice van Vlaanderen 2016! Zestien weken lang gingen we op zoek naar The Voice van Vlaanderen En we hebben ze gevonden! Lola mag zich de opvolgster noemen van Glenn, Paulien en Tom. Ontdek meer over The Voice van Vlaanderen.
The Voice 2016 Season 10 Winner Performance YouTube.
ABOUT THE VOICE. The Voice 2016 USA YouTube channel features exclusive content with The Voice coaches, highlights from The Voice auditions, interviews with The Voice winners, as well as The Voice recaps and results. Learn more about The Voice contestants, The Voice tour, the eliminations, and follow your favorite performers all the way to the finale.

Contacteer ons