Resultaten voor the voice live shows

the voice live shows
VIDEO: de 32 finalisten zijn HE-LE-MAAL klaar voor de liveshows van The Voice TV Showbizz HLN.
Om te bewijzen dat hun stemmen er helemaal klaar voor zijn, zongen de Voice'-finalisten' hun eigen videoclip in op het nummer Cheap Thrills van Sia. De liveshows van The Voice van Vlaanderen zijn vanaf 17 november 2017 elke vrijdag om 20.40 te zien bij VTM.
Deze Antwerpse kandidaten stoten door naar de liveshows van Gazet van Antwerpen.
Deze Antwerpse kandidaten stoten door naar de liveshows van The Voice van Vlaanderen. 10/11/2017 om 2247: door dst. De Battles van The Voice van Vlaanderen zitten erop, volgende week starten de liveshows. Daarin nemen 32 finalisten, verdeeld over de 4 teams het tegen elkaar op.
Tweede liveshow van The Voice: waarom het beste optreden van de avond niet op tv te zien was TV Showbizz HLN.
Voor het aanwezige publiek was die verrassing zonder meer het hoogtepunt van de avond. Amuseer jij je een beetje, vroeg Natalia haar vriendin. Ja, geweldig, iedereen zingt hier echt live, dat is wel straf, antwoordde Anastacia vol verwondering. Tja, Anastasia, dat is ook het opzet bij The Voice, hé, lachte Natalia terug.
The Voice van Vlaanderen YouTube.
Dieter en Luka spelen The Pie Face Challenge Extra The Voice van Vlaanderen VTM Duration: 60 seconds. The Voice van Vlaanderen. 6 months ago. Mike en Lisa spelen The Lyric Robot Extra The Voice van Vlaanderen VTM Duration: 60 seconds.
Alles over The Liveshows VTM.
Tijdens de liveshows kan er meteen live gestemd worden via de App en kunnen de gebruikers elk optreden ook een waardering geven. Tijdens de liveshows ontvangt Sean Dhondt in de Smart Room, die deze keer geïntegreerd is in het Voice-decor, de kandidaten en houdt hij alles wat er gebeurt rond The Voice van Vlaanderen op sociale media duchtig in het oog.
Vanavond starten de liveshows in The Voice: dit zijn onze Het Nieuwsblad.
17/11/2017 om 1443: door Tom De Leur. Foto: The Voice van Vlaanderen. De 32 finalisten van The Voice van Vlaanderen mogen vanaf vrijdag écht laten zien wat ze waard zijn: dan gaat de eerste liveshow van start met de eerste helft van team Natalia, team Bart, team Koen en team Alex.
The Voice van Vlaanderen VTM.
The Voice van Vlaanderen. Tijdens één van de liveshows van The Voice, verraste rocker Dries de coaches en het publiek met een drum-'n-bass' bommetje van Netsky. Met Who Knows spatte hij van het podium. Die performance doet hij tijdens de finale van The Voice nog eens graag over.
The Voice van Vlaanderen: liveshow 1 VTM.
The Voice van Vlaanderen. The Clash of the Titans op vrijdagavond. Dat wordt het vijfde seizoen van The Voice van Vlaanderen. Vier muzikale autoriteiten gaan opnieuw op zoek naar die ene vocale parel die hun team naar de overwinning kan loodsen.
32 kandidaten klaar voor liveshows van The Voice Van Vlaanderen Showbizzsite.
Home Nieuws Showbizz nieuws 32 kandidaten klaar voor liveshows van The Voice Van Vlaanderen. 32 kandidaten klaar voor liveshows van The Voice Van Vlaanderen. 32 kandidaten klaar voor liveshows van The Voice Van Vlaanderen. Wie gaat er door naar de liveshows van The Voice van Vlaanderen?

Contacteer ons