Zoeken naar the voice live shows

the voice live shows
Tickets voor de liveshows van The Voice van Vlaanderen VTM.
Tickets voor de liveshows van The Voice van Vlaanderen. Vanaf 13 maart om 10.00u kan je in slechts enkele clicks jouw plaatsen reserveren voor de eerste twee liveshows van The Voice van Vlaanderen. Bestellen doe je HIER! Ontdek meer over The Voice van Vlaanderen.
Vanavond starten de liveshows in The Voice: dit zijn onze Het Nieuwsblad.
17/11/2017 om 1443: door Tom De Leur. Foto: The Voice van Vlaanderen. De 32 finalisten van The Voice van Vlaanderen mogen vanaf vrijdag ├ęcht laten zien wat ze waard zijn: dan gaat de eerste liveshow van start met de eerste helft van team Natalia, team Bart, team Koen en team Alex.
The Voice van Vlaanderen: liveshow 4 VTM.
Birdy helemaal live bij ons in The Voice! Nog nooit zo hard meegerockt als met Robin! Leen kruipt helemaal uit haar comfortzone. Camille zingt buitenaards goed! David brengt soul naar het theater. Met folkmuziek kan Jan zich niet langer in.
Bestel NU je tickets voor de liveshows! The Voice van Vlaanderen Facebook.
Bestel NU je tickets voor de liveshows! The Voice van Vlaanderen, Liveshows: jouw tickets op vtm. Nadat de coaches van The Voice van Vlaanderen in de Blind Auditions kandidaten hebben uitgekozen en hun teams in de Battles hebben uitgedund, is het tijd.
Wie gaat er naar de liveshows? VTM.
En deze zullen beslissend zijn, want de kandidaten die deze aflevering overleven, zijn zeker van een plekje in de liveshows! Ontdek meer over The Voice van Vlaanderen. Meer video's' van The Voice van Vlaanderen. Luka wint The Voice van Vlaanderen 2017!
Zij gaan naar de liveshows van The Voice van Vlaanderen Proximus TV.
Ontdek ze hier allemaal! In de eerste liveshow betreedt de helft van team Natalia, team Bart, team Koen en team Alex het podium. Klik hier om The Voice Van Vlaanderen vrijdag live te bekijken waar je ook bent via proximustv.be of klik hier om het programma op te nemen!
The Voice van Vlaanderen VTM.
The Voice van Vlaanderen. The Clash of the Titans op vrijdagavond. Dat wordt het vijfde seizoen van The Voice van Vlaanderen. Vier muzikale autoriteiten gaan opnieuw op zoek naar die ene vocale parel die hun team naar de overwinning kan loodsen.
The Voice van Vlaanderen: liveshow 1 VTM.
Hij brengt zijn nieuwste single Heres To Love. The Voice van Vlaanderen. The Clash of the Titans op vrijdagavond. Dat wordt het vijfde seizoen van The Voice van Vlaanderen. Vier muzikale autoriteiten gaan opnieuw op zoek naar die ene vocale parel die hun team naar de overwinning kan loodsen.
Deze Antwerpse kandidaten stoten door naar de liveshows van Gazet van Antwerpen.
Gazet van Antwoorden. Deze Antwerpse kandidaten stoten door naar de liveshows van The Voice van Vlaanderen. 10/11/2017 om 2247: door dst. De Battles van The Voice van Vlaanderen zitten erop, volgende week starten de liveshows. Daarin nemen 32 finalisten, verdeeld over de 4 teams het tegen elkaar op.

Contacteer ons