Resultaten voor the voice live shows

the voice live shows
Deze 16 trappen de liveshows van The Voice af Showbizzsite.
Home Nieuws Showbizz nieuws Deze 16 trappen de liveshows van The Voice af. Deze 16 trappen de liveshows van The Voice af. Deze 16 trappen de liveshows van The Voice af. Liveshows gaan vrijdag van start. De laatste fase van The Voice van Vlaanderen is ingezet.
VIDEO: de 32 finalisten zijn HE-LE-MAAL klaar voor de liveshows van The Voice TV Showbizz HLN.
Om te bewijzen dat hun stemmen er helemaal klaar voor zijn, zongen de Voice'-finalisten' hun eigen videoclip in op het nummer Cheap Thrills van Sia. De liveshows van The Voice van Vlaanderen zijn vanaf 17 november 2017 elke vrijdag om 20.40 te zien bij VTM.
Vanavond starten de liveshows in The Voice: dit zijn onze Het Nieuwsblad.
17/11/2017 om 1443: door Tom De Leur. Foto: The Voice van Vlaanderen. De 32 finalisten van The Voice van Vlaanderen mogen vanaf vrijdag écht laten zien wat ze waard zijn: dan gaat de eerste liveshow van start met de eerste helft van team Natalia, team Bart, team Koen en team Alex.
Alles over The Liveshows VTM.
Tijdens de liveshows kan er meteen live gestemd worden via de App en kunnen de gebruikers elk optreden ook een waardering geven. Tijdens de liveshows ontvangt Sean Dhondt in de Smart Room, die deze keer geïntegreerd is in het Voice-decor, de kandidaten en houdt hij alles wat er gebeurt rond The Voice van Vlaanderen op sociale media duchtig in het oog.
The Voice van Vlaanderen YouTube.
HOT THIS WEEK The Voice Global Alles afspelen. This playlist will be updated on a weekly base with the best performances of The Voice around the world. BEST BOY/GIRL DUETS in The Voice Duur: 8 minuten en 9 seconden. The Voice Global.
The Voice van Vlaanderen VTM.
The Voice van Vlaanderen. Tijdens één van de liveshows van The Voice, verraste rocker Dries de coaches en het publiek met een drum-'n-bass' bommetje van Netsky. Met Who Knows spatte hij van het podium. Die performance doet hij tijdens de finale van The Voice nog eens graag over.
The Voice van Vlaanderen: liveshow 1 VTM.
The Voice van Vlaanderen. The Clash of the Titans op vrijdagavond. Dat wordt het vijfde seizoen van The Voice van Vlaanderen. Vier muzikale autoriteiten gaan opnieuw op zoek naar die ene vocale parel die hun team naar de overwinning kan loodsen.
32 kandidaten klaar voor liveshows van The Voice Van Vlaanderen Showbizzsite.
Home Nieuws Showbizz nieuws 32 kandidaten klaar voor liveshows van The Voice Van Vlaanderen. 32 kandidaten klaar voor liveshows van The Voice Van Vlaanderen. 32 kandidaten klaar voor liveshows van The Voice Van Vlaanderen. Wie gaat er door naar de liveshows van The Voice van Vlaanderen?

Contacteer ons