Zoeken naar the voice live shows

the voice live shows
The Voice van Vlaanderen gaat van start met de liveshows Showbizzplaza.
The Voice van Vlaanderen gaat van start met de liveshows. The Voice van Vlaanderen gaat van start met de liveshows. vtm zo, 28/04/2019 2032.: The Voice van Vlaanderen de eerste liveshow op vrijdag 3 mei. De laatste zangduels werden vanavond uitgevochten, de kandidaten die vanaf volgende week aantreden in de liveshows van The Voice van Vlaanderen zijn bekend.
Mediacourant.nl Vernieuwde liveshows The Voice of Holland van start.
Later in de show trakteert de immens populaire band de kijker op een optreden met de single Sorry. The Voice of Holland live is om 20.30 uur te zien op RTL 4. Dit bericht is geplaatst op 13-01-2017 at 1601: in de categorie RTL.
The Voice van Vlaanderen YouTube.
The Voice liveshows HLN.
The Voice liveshows The Voice van Vlaanderen. Wannes scoort met de klassieker Man in the Mirror. The Voice liveshows The Voice van Vlaanderen. Bram zorgt voor een knaller van formaat met Viva La Vida. The Voice liveshows The Voice van Vlaanderen.
The voice of Holland Liveshow 1 The voice of Holland.
Welke talenten van Team Waylon, Sanne, Ali B en Guus weten de coaches en het publiek live met hun stem te overtuigen en voor wie eindigt het avontuur hier? 4 The voice of Holland Pizza Party. The voice of Holland Finale.
Televizier.nl Het laatste tv-nieuws, verkiezingen en prijsvragen.
Google stelt zich te houden aan de Safe Harbor principles en is aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.
The voice of Holland Videoland.
Spectaculaire muzikale zoektocht van Ali B, Waylon, Sanne Hans en Anouk naar de beste nieuwe zangstem van Nederland. Als coach scouten zij blind de talenten en leiden ze de kandidaten op voor de weg naar de finale. The voice of Holland.
The Voice Season 18, Episode 1 Recap Results: Every Contestant's' Blind Audition Performance, Plus Who Made the Teams So Far.
Kelly says she loves Nelson's' raspy voice and vibe but notes it's' his personality that shines through the most, and Blake agrees. Nelson, who says he was a classically trained pianist first and foremost, chooses to go with Team Legend. In his video reel, contestant 16-year-old Tate Brusa admitted he's' been writing songs about girls he had crushes on since he was 11. He shows off his heart-throb-in-the-making charm by delivering a raspy rendition of Ed Sheeran's' Perfect" gets him chair turns from Nick and Blake.
Deze Antwerpse kandidaten stoten door naar de liveshows van Gazet van Antwerpen.
Stad en Rand. Deze Antwerpse kandidaten stoten door naar de liveshows van The Voice van Vlaanderen. De Battles van The Voice van Vlaanderen zitten erop, volgende week starten de liveshows. Daarin nemen 32 finalisten, verdeeld over de 4 teams het tegen elkaar op.
Meer audities, minder liveshows in The Voice Entertainment Telegraaf.nl.
Wendy van Dijk en Martijn Krabbe. Het achtste seizoen van The Voice of Holland telt nog maar vier liveshows in plaats van zes. Het aantal auditierondes wordt uitgebreid van zes naar zeven en de battle-rondes, waarin de talenten het tijdens een muzikaal duel tegen elkaar opnemen, wordt niet over drie, maar over vier afleveringen uitgesmeerd.
Anouk en Lil Kleine vrijdag samen in liveshow The Voice RTL Boulevard.
Waylon 39 en Lil Kleine 25 hebben een week geleden bepaald welke talenten ze meenemen naar de liveshows van The. RODE KNOP 20 januari 2020 Sanne Hans wil terug in The Voice. De zangeres heeft interesse om weer plaats te nemen op de rode draaistoel van The Voice of Holland.

Contacteer ons