Op zoek naar voice over iphone?

voice over iphone
Het gebruik van Alex bij VoiceOver en Tekst-naar-spraak op een iPhone of iPad Apple Support.
Veeg van rechts naar links over de stem. Tik vervolgens op de knop Verwijder. Publicatiedatum: Mon Aug 08 211720: GMT 2016. Bedankt laat ons weten hoe we u beter van dienst kunnen zijn. Hartelijk dank voor uw feedback. Het gebruik van Alex bij VoiceOver en Tekst-naar-spraak op een iPhone of iPad.
Berichtencentrum en bedieningspaneel openen met VoiceOver op de iPhone, iPad of iPod touch Apple Support.
Berichtencentrum en bedieningspaneel openen met VoiceOver op de iPhone, iPad of iPod touch. Als u VoiceOver gebruikt op uw iOS-apparaat, kunt u het berichtencentrum of bedieningspaneel openen met een gebaar of een toetscommando. Als u het berichtencentrum wilt openen met een beweging, tikt u op de bovenkant van het scherm van het apparaat om de focus van VoiceOver te verplaatsen naar de statusbalk.
Toegankelijkheidsondersteuning voor de iPhone en iPad Officiƫle Apple Support.
Toegankelijkheidsondersteuning voor iPhone en iPad. Alle onderwerpen, bronnen en contactmogelijkheden die u nodig hebt voor toegankelijkheid op de iPhone en iPad. Over Aangepaste weergave. Lees hier hoe u Aangepaste weergave, zoals Kleurfilters, gebruikt met iOS 10 op de iPhone, iPad of iPod touch.
Over de VoiceOver-rotor van een iPhone, iPad en iPod touch Apple Support.
Over de VoiceOver-rotor van een iPhone, iPad en iPod touch. U kunt de VoiceOver-rotor gebruiken om de manier waarop VoiceOver werkt te wijzigen. U kunt het volume of spreeksnelheid van VoiceOver wijzigen, van het ene onderdeel op het scherm naar het andere gaan en meer.
Stemmen aanpassen voor VoiceOver, Spreek scherm uit en Spreek selectie uit op de iPhone, iPad of iPod touch Apple Support.
52% van de mensen vond dit nuttig. Stemmen aanpassen voor VoiceOver, Spreek scherm uit en Spreek selectie uit op de iPhone, iPad of iPod touch. Andere manieren om te winkelen: bezoek een Apple Store, bel 0800 99846 of zoek een reseller.
Toegankelijkheid iPhone Apple BE.
Kies een iPhone. Bestel online of ga naar de Apple Store. Kies een iPhone. Heb je een vraag? Bel Apple over toegankelijkheid op 0800 99846. Download Voluntary Product Accessibility Templates VPATs in pdf-formaat. Meer informatie over Voluntary Product Accessibility Templates.
Toegankelijkheid Zien iPhone Apple BE.
Wanneer je tekst wijzigt, toont het scherm de tekst in context en worden je wijzigingen perfect omgezet van braille in standaardtekst. En heb je een brailleleesregel met invoertoetsen, dan kun je daarmee je iPhone bedienen als VoiceOver actief is. Lees meer over iOS-brailleleesregels.
Onderwerp: iphone geblokkeerd door voice over. One More Thing.
Ik zit met een heel vervelend probleem, mijn iphone is helemaal geblokkeerd door voice over, kan niet synchroniseren met iTunes, kan geen verbinding maken met mijn iphone, kan mijn code niet invoeren, is helemaak geblokkeerd, weet iemand hoe ik dit kan oplossen?

Contacteer ons