Resultaten voor voice over inspreken

voice over inspreken
Voice-over stem Professionele voice-over Geert Houck.
Hoe klinkt voice-over stem? In deze korte demo krijgt u een overzicht van wat Geert allemaal in zijn mars heeft: van bedrijfsfilms over telefoonboodschappen tot e-learning.: Op deze pagina vindt u nog veel meer voorbeelden, met verschillende stijlen van inlezen. De klanten van Voice-Over Stem.:
Persbericht Nieuwe generatie voice-overs populair Sprout.
Volgens het bureau moet de oorzaak gezocht worden in het feit dat veel mensen zich niet van deze voice-overtrend bewust zijn. En dat terwijl de drempel om voice over te worden tegenwoordig behoorlijk laag ligt. Waar voorheen een kostbare studio van 10.000 euro nodig was om de eerste stap in de stemmenwereld te kunnen zetten, is nu een USB-microfoon van 200 euro en een laptop al voldoende. Deze ontwikkeling maakt van het voice-over beroep en het professioneel voicemail inspreken dé ideale bijbaan.
Voice-over Luidop!
kan je terecht voor een snelle levering van gesproken tekst voor verschillende doeleinden zoals radio en tv-commercials, off screen voice voor reportages en bedrijfsfilms en de auditieve begeleiding van instructiefilms of rondleidingen. Ook het inspreken van IVR-systemen Interactive Voice Response voor telefooncentrales behoort tot de mogelijkheden.
Voice-over laten inspreken? Voice-overs.online helpt je verder!
Je sleept m in je project en klaar! Dus wil je een voice-over laten inspreken? Inclusief de eerste 100 woorden, audio mastering en regie. Voice-over in 3 stappen.: Stap 1: Kies je taal 33%. Stap 2: Kies je stem 66%.
Home Rob de Mink Voice-Over Eigen Home Studio.
Maar ook in E-learnings of instore, online of als station voice. Of t nu gaat om het inspreken van een CD of een evenement, een product of dienst, een instore campagne of een korte oneliner, Rob heeft ervaring met het inspreken van alle stijlen en genres.
Foxvoice Voice over voor: inspreken bedrijfsfilm, voice response, e-learning en reclame-uitingen.
F erm, F raai en F abulous. Het wordt met de lach leuker. Als Voice-over geef ik met plezier mijn stem aan jouw opdracht. Ferm, fraai en fabulous! Compleet ingerichte thuisstudio dus snelle levering is gegarandeerd. Welke tone-of-voice is nodig?
Voice-overs AVB Vertalingen.
AVB Vertalingen verzorgt niet alleen het vertalen van de teksten maar kan ook het inspreken van de vertaalde voice-overs voor u verzorgen. We hebben een groot netwerk van professionele voice-overartiesten en gespecialiseerde voice-overbureaus die de teksten in allerlei talen kunnen inspreken. En natuurlijk met de uitstekende kwaliteit die u van AVB gewend bent. Onze voice-overartiesten zijn er voor alle soorten teksten, bijvoorbeeld e-learning, reclameteksten, bedrijfsvideos enzovoort. We zorgen dat u de audiobestanden in het gewenste formaat WAV, MP3, AVI, enz. met de gewenste bitrate en frequentie en als als mono/stereo van ons terugkrijgt. De bestanden worden opgeknipt in de door u gewenste deelbestanden en gebruiksklaar aangeleverd. Ik wil graag informatie over voice-overs in vreemde talen.
Voice-over Nienke Westerhof.
Voicemail, IVR, Telefooncentrale. Een vriendelijke, professionele stem voor uw zakelijke voicemail. Ik spreek dagelijks IVRs en voicemails in en lever alle soorten teksten voor uw.: Hosted VOIPcentrale in the cloud. Interactive Voice Response System IVR. Audiobestanden in elk gewenst formaat.
Professionele voice-over vrouw.
Freelance voice-over per direct beschikbaar: U kunt mij als allround voice-over inhuren voor het inspreken van commercials voor radio en televisie, games, bedrijfsfilms, e-books, radio of tv promos, filmtrailers etc. Mijn opdrachtgevers: zijn onder andere: overheid, stemmenbureaus, tv productiemaatschappijen, e-learning bedrijven, game producenten, financiële instellingen, medische bedrijven, software bedrijven, uitgeverijen, publishers, radio, televisie etc. Voice Over tarieven: Ik spreek in tegen aantrekkelijke tarieven.
Voice over Stemacteur Sylvia Braamhorst Bravoice.
KLM Travel Clinic. Een voice over voor uw radio of televisiecommercial? Inspreken van bedrijfsvideo. Een mooie bedrijfsfilm verdient een goede voice-over stem! Lingedijk 114 4151 CP Acquoy tel: 0345 68 17 31 mobiel: 06 51 93 61 57 info@bravoice.nl KvKnr.
Cool Media Voice-Overs, Stemacteurs en Audioproducties.
Go to Client Regie Client Regie. Wilt u als klant zelf meeluisteren of aanwijzingen kunnen geven tijdens het inspreken van Voice-Over opdrachten? Cool Media heeft diverse manieren om u vanuit uw eigen stoel dit te kunnen doen. Of kom live in de studio de sessie bijwonen. Go to Editing Editing. Al onze Voice-Over opnames worden standaard aangeleverd als één ongemonteerd bestand. Wilt u de audio laten bewerken of in losse tracks aangeleverd krijgen dan is dit optioneel mogelijk. Go to Tekst schrijven Tekst schrijven. Script en tekst schrijven uitbesteden? Cool Media kan dit voor u uitvoeren. Naast Nederlands beschikken we uiteraard ook over Native Voice-Overs en tekstschrijvers. Go to Radio Statistieken Radio Statistieken. Met StatCast bieden we inzicht in on-line luisteraars van uw radiostations. Waardevolle informatie waarmee u de juiste keuze maakt bij de programmering. Of om waardevolle commercial spots inzichtelijk te krijgen. Go to Voice Coaching Voice Coaching.

Contacteer ons