Resultaten voor vlaamse voice overs

vlaamse voice overs
OlaJOla Flemish, Belgian Dutch, Voicetalent voice over with recording studio Vlaamse voice over.
This is the website of Olajola. Here, you can find information on the Flemish Dutch voice-over and voice actor Jo Van Belle. If you're' looking for a Dutch Flemish voice for your audio production, youve come to the right place.
VTM KIDS.
Zotte voetbalchallenges tussen Martijn en professionele voetbalster! In de zetel met Angela: Hoe" moet ik kussen." LOL: Hoe reageren Jamilla en Jens op de grappigste filmpjes van het internet? Dit is de choreo voor Altijd Leuker Samen van de Vloglab Band.
Bart Van Hulle Vlaamse voice-over.
Overslaan en naar de inhoud gaan. Voix-là, u bent er! Voix-là, u bent er! En ik ben er ook. Welkom, ik ben Bart en ik geef u graag mijn stem. Ik heb er niet één, maar vele. U moet zelf maar eens luisteren. En mocht u op zoek zijn naar de juiste woorden, geen probleem., ik zorg daar voor. Of neen, ik lieg: dat doet Kathleen, mijn vrouw. Zij is een krak in copywriting. Maar goed, ik ga u niet te lang ophouden en u hier rustig laten rondmuizen. Lees verder over Voix-là, u bent er!
Voice-over nodig? Razendsnel vanaf 14995, geleverd.
Onze stemacteurs werken maken professionele opnames binnen 24u. Voice-over opnames van onze huisstem Jimmy Verrijt worden binnen 4 uur geleverd. Wij leveren gratis een korte proefopname indien u dit wenst. Gratis aanpassingen indien u toch niet 100% tevreden zou zijn.
Xander De Rycke @xanderycke Twitter.
Ontdek direct waar mensen nu over praten. Vind meer van wat je leuk vindt. Volg meer accounts om meteen updates te krijgen over onderwerpen die je belangrijk vindt. Kom er achter wat er gebeurt. Bekijk direct de nieuwste gesprekken over welk onderwerp dan ook.
Vlaamse Roeiliga.
De meesten onder jullie kennen mij als coördinator topsport, maar daarnaast heb ik nog een andere belangrijke rol. Ik vind het noodzakelijk dat wij als Vlaamse Roeiliga belang hechten aan zowel de preventie als aan de aanpak van grensoverschrijdend gedrag.
Vlaamse voice-over, stem voor al uw audivisuele producties Flemish Voice Over Bellevoice.
Of zoekt u een leuke stem voor uw audioguide, interactive voice response IVR., e-learning of navigatie? Dan bent u hier aan het juiste adres. Beluister en bekijk een aantal demo's' waardoor u kan ontdekken hoe ik gevoel kan leggen in uw tekst zodat u uw doel kan bereiken.
Vlaamse voice-over.
Voice overs voor. Amerikaanse voice over. Britse voice over. Duitse voice over. Engelse voice over. Franse voice over. Nederlandse voice over. Spaanse voice over. Vlaamse voice over. Freelancers TV-Makers De Vlaamse Televisie Academie. Categorie: verschillende beroepen Freelance acteur, regisseur en presentator.
Vlaamse voice over Eric Hofman Flemish voice-over. Vlaamse voice over.
Vlaamse voice over. Vlaamse voice over. Eric Hofman was 15 jaar lang de stem van VTM 1989-2004, als station voice-over van de VTM trailers en van talloze TV programmas. Tot 2009 was hij daarna actief als omroeper en trailerstem voor Vijf TV.
Home VRT.be.
Schrijf u hier in op onze VRT Nieuwsbrief op maat, zo wordt u maandelijks op de hoogte gehouden van het belangrijkste nieuws over de VRT. Deze nieuwsbrief is gratis en u kan zich steeds uitschrijven. Ik schrijf me in. Kijk en luister. Vlaamse Radio en Televisieomroeporganisatie.
Christina Van Geel Vlaamse Voice Over Stemmenwerk.
Elke radiocommercial of TV-spot, elke bedrijfsfilm, e-learning of audiogids vraagt een andere stijl en sfeer, en verdient de beste en meest geschikte stem. Ik vind het boeiend om die sfeer en stijl snel en correct te vatten met mijn stem. Of met mijn stemmen, want ik heb er niet één, ik heb er vele. Rustig, vriendelijk en betrouwbaar voor je corporate movies, e-learnings en IVRs. Enthousiast, warm en overtuigend voor je radio en TV-commercials en voice-overs. Of helder, fris en vrolijk als die toon je beter past. Ik ben erop getraind om snel en efficiënt te vatten wat de klant wenst. Ik bied je.: 20 jaar ervaring als professionele stem. Een professionele opnamestudio met 1e klas materiaal Solid State Logic, Apogee, Neumann, Genelec, Pro Tools. Snelle en efficiënte levering binnen 24 uur. Een ruim talenpakketje: Vlaams Nederlands, Frans, Engels, Duits en Spaans.

Contacteer ons