Meer resultaten voor voice over stem

voice over stem
Die ene voice-over vinden maar te veel online opties? Tips lees je hier.
Zoek je een frisse, zakelijke, warme, naturelle, vertellende, stoere, betrokken, krachtige, jonge, brutale, zachte, gekke, speelse of betrouwbare stem? Je ziet; er zijn heel veel mogelijkheden qua tone of voice. Als je goed weet wat je wilt scheelt dat je zeker tijd, je kan dan gerichter online jouw voice zoeken.
Voice-over nodig? Vanaf slechts 14995, binnen 1 werkdag geleverd.
Jimmy Verrijt is een ervaren professionele voice-over en waakt over het goede verloop van de VoiceProductions projecten. Hij is de stem van heel wat web videos, e-learning projecten en audiogidsen. Je hoort zn stem in filmpjes van de Vlaamse overheid, Ethias, Sanofi, VDAB, Infrabel en vele andere bedrijven. Geleverd binnen: 4 uur. Mark is een ervaren radio en tv voice-over met een rustige en warme stem. Op tv hoor je hem in documentaires of programmas op één, Canvas, Vitaya Hij is ook een veel gevraagde stem voor o.a. bedrijfsvideos, instructievideos en e-learnings. Daarnaast hoor je hem ook in de reclameblokken voor tal van merken als BO, Mercedes, Hammerite, Als stemacteur kan hij ook minder rustig uit de hoek komen met tal van stemmen en personages.
Jurjen van Loon Jonge enthousiaste voice-over en stemacteur.
Zoals veel collegas beschik ik over de mogelijkheid om jouw reclame, bedrijfsfilm of ander inspreekproject op te nemen in mijn eigen thuisstudio. Dat zorgt ervoor dat ik je voice-over snel kan aanleveren, spoedklussen en voice-overs binnen 24 uur zijn dan dus vaak ook geen probleem. Als je dat wilt kun je via Skype met me meeluisteren en live feedback geven / regisseren tijdens de inspreeksessie. De files lever ik je vervolgens schoongeknipt via e-mail of Dropbox aan als wav-bestanden 44khz/24bit, in twee varianten met én zonder wat nabewerking EQ/Limiting. Ik kan natuurlijk ook langskomen om op locatie in te spreken in de studio van jouw keuze. Neem contact op om jouw project te bespreken. Demo stemartiest Jurjen van Loon. Stemdemo Jurjen van Loon 116.: Copy and paste this code to your site to embed. iframe classcue-embed" frameborder0" marginwidth0" marginheight0" width100%" height400/iframescript." Beluister en download meer fragmenten van mijn stem.
Voice-over Wikipedia.
1 Daarnaast heeft de voice-overtechniek nog andere voordelen. Zo kan de stem op het laatste moment in de sonorisatiekamer zo nodig worden aangepast. 1 Een ander voordeel van deze techniek is de probleemloze aanpassing van het programma voor andere talen. Een mogelijk nadeel is dat de commentaarstem onpersoonlijk overkomt, maar toch wordt er in feitenprogramma's' veelvuldig gebruik van gemaakt. 1 In persoonlijke documentaires verwoordt de maker soms de eigen gedachten en gevoelens over het onderwerp in een voice-over.
Voice-over reportage MadameTokTok.
Vlaamse voice-over stemactrice. De digitale zender Plattelands TV staat volledig in het teken van wat leeft op den buiten. Voor haar reportages doet de zender beroep op de stem van MadameTokTok. vorige project All-round communicatie. volgende project Voice-over bedrijfsfilm. Een praatje maken?
Voice-over Sophie Hoeberechts.
So if you don't' believe what I say, you'll' keep on getting retakes till you do! This goes for TV and Radio commercials, Promo's, App's, Explainers, Corporate narration, IVR, Medical narration, Telephone messaging, E learning, Character Voice Acting. HAVE A LOOK.
Hans Singelenberg Voice-over met impact.
De stemleeftijd ligt in bereik tussen de 30 en 70 jaar. Afhankelijk van de regiewens kan de tone of voice worden aangepast naar hard, medium of softsell maar ook als documentaire of vertelstem is mijn stemgeluid veel ingezet. Mijn stem is in de loop der tijd ingezet voor tal van bekende merken en producten.
Voice-over Luidop!
kan je terecht voor een snelle levering van gesproken tekst voor verschillende doeleinden zoals radio en tv-commercials, off screen voice voor reportages en bedrijfsfilms en de auditieve begeleiding van instructiefilms of rondleidingen. Ook het inspreken van IVR-systemen Interactive Voice Response voor telefooncentrales behoort tot de mogelijkheden. All-round stem voor allerhande toepassingen. Off screen voice voor videoreportages en bedrijfsfilms. Radioprogramma's' en voice-tracks. Interactive Voice Responce IVR foor telefooncentrales en digitale receptionist. Online toepassingen en producties. Auditieve aankondigingen en interactieve rondleidingen. Dubbing en voice-acting. Snelle levering vanuit home-studio. Voor een snelle levering van ingesproken boodschappen en voice-overs kan je een beroep doen op onze dienstverlening vanuit de home-studio van huisstem Hans Claesen. Het inspreken gebeurt met professionele apparatuur, het bestand wordt zuiver en gebruiksklaar aangeleverd in WAV of MP3-formaat. De aanlevering gebeurt doorgaans binnen 24 uur na het plaatsen van de bestelling. Dringende bestellingen kunnen het best vooraf aangevraagd worden. De tarieven variëren naargelang de lengte en de aard van de inteksting.
Vlaamse voice-over, stem voor al uw audivisuele producties Flemish Voice Over Bellevoice.
Op zoek naar een vrouwelijke professionele stem voor uw reportage, bedrijfsvideo, animatiefilm, documentaire of. radio en televisiereclame? Of zoekt u een leuke stem voor uw audioguide, interactive voice response IVR., e-learning of navigatie? Dan bent u hier aan het juiste adres.
VoiceOver uitzetten Switch Help Center.
Hier kan je bepalen wat er gebeurd als je 3 maal op de thuisknop druk. Wij hebben de e-mail met succes verzonden! Wij hebben de e-mail niet kunnen verzenden. U kan ons steeds telefonisch contacteren op 03 266 20 06. Onze excuses voor dit ongemak. Mail dit artikel. Deel dit artikel. Volg een opleiding. Was dit artikel nuttig? Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 7 van 10. Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen. Terug naar boven. Herstel prijzen voor je iPhone.
Een voice-over voor uw radiocommercials: Guy De Hainaut.
Commercials voor kinderen. De voice-over kunnen ook gebruikt worden om leven te geven aan stripfiguren. Plezant en humoristisch, de stem van een stripfiguur moet uniek en herkenbaar zijn tussen alle andere stemmen. Ontdek enkele voorbeelden van radiocommercials bestemd voor kinderen.

Contacteer ons