Zoeken naar voice over stem

voice over stem
Geluid voice-overs in alle mogelijke talen Online voices.
Geluid en stemmen. in alle talen. voor alle media. nu met imitatoren. ZOEK EEN STEM. 4 0 1 1 Geselecteerde stemmen. 2 3 6 Talen en dialecten. 1 0 0 9 5 Gepubliceerde demo's.' 2 1 7 0 7 Gerealiseerde projecten.
Iphone met VoiceOver Artikels Blind d mobiel.
Hoewel de iPod geen microfoon aan boord heeft, beschikt hij wel over alle microfoongebonden toepassingen, zoals stembediening of een voice recorder. Deze zijn enkel bruikbaar met het microfoontje van de set standaard meegeleverde oortjes. Voor het overige kan de iPod Touch alles wat een iPhone kan.
Jurjen van Loon Jonge enthousiaste voice-over en stemacteur.
Als stemacteur in tekenfilms leende ik mijn stem aan onder andere Michelangelo in de nieuwe serie Teenage Mutant Ninja Turtles op Nickelodeon, het speelse takje Knoester in de reeks gelijknamige bioscoopfilms, Johnny in de tekenfilm Johnny Test op Cartoon Network, Yang in Disneys Yin Yang Yo! en Robbedoes in Robbedoes en Kwabbernoot van Z@pp. In de afgelopen 11 jaar heb ik voor diverse studios en televisiezenders talloze hoofd en bijrollen in tekenfilms van een passend geluid voorzien. Mocht je af en toe eens een luisterboek opzetten, dan is er een kleine kans dat me al eens tegenkomen bent: voor Uitgeverij Rubinstein heb ik recent enkele luisterboeken ingesproken. Klik hier meteen door naar mijn voorlezer-profiel bij Storytel. Luisterboek De wonderjaren van Billy Marvin van Jason Rekulak Stemdemo Jurjen van Loon 227.: Luisterboek Joyride andere spannende verhalen 4 van René Appel Stemdemo Jurjen van Loon 207.: Luisterboek Gefeliciteerd, Leonard Peacock van Matthew Quick Stemdemo Jurjen van Loon 312.: Copy and paste this code to your site to embed. iframe classcue-embed" frameborder0" marginwidth0" marginheight0" width100%" height400/iframescript." Stemacteur / voice-over. Kan ik wat voor je betekenen? Neem contact op. Meer over Jurjen van Loon als.
Geert Verdonck professionele voice over: de gepaste inleesstem voor het inspreken van uw audio visuele produkties.
04/01 voice over voor audiogids voor museum Félicien Rops te Namen, tentoonstelling over het leven van Edmond Deman. 15/12 voice over TV-reclamespot voor ATV voor thaterproducent Loge10. 8/12 aanlevering stem voor documentaire over schrijver Cervantes, over het verhaal van Don Quichote.
Voice-over producties Kreanet.be computer en internet solutions Tel. 32 0478 404 180.
Iedereen heeft een stem maar de één maakt natuurlijk al wat meer indruk dan de andere. Elke stem heeft zijn typisch karakter. We beschikken over een uitgebreide stemmenbank en werken in ons netwerk nauw samen met mannelijke en vrouwelijke voice-over stem talenten, zowel in het Vlaams, als in andere talen.
MaaikeVoice Vrouwelijke voice over stem.
En heb je iets in gedachten wat er niet tussen staat, bel of mail me even: ik spreek graag gratis en vrijblijvend een voorbeeldje voor je in. Tel: 06 41852490. Of stuur een mailtje naar.: Copyright MaaikeVoice All Rights Reserved Maaike Snoeijer vrouwelijke voice over stem stemacteur stemactrice.
Wat verdient een voice-over of stemacteur? Computable.nl.
Afhankelijk van de spreeklengte en bureau, schommelen de tarieven voice over tussen de 150 voor een goedkope voice-over tot ongeveer 250 euro voor een iets duurdere. Gemiddeld dus 200. Haal je hier een fee van 30% af, zal de stem ongeveer 140 verdienen met het inspreken van een bedrijfsvideo.
THE VOiCESHOP Stemacteurs en Voice-Overs Premium Stemacteurs en Voice-Overs.
Onze stemacteurs en voiceovers zijn alle professionals en spreken hun moedertaal. Met een Native Voice weet je zeker dat de stem in de gekozen taal authentiek klinkt en je productie perfect maakt. Naast de juiste Premium stemacteur of voice-over leveren kunnen wij de audio nabewerken.
Home Mannelijke voice-over, stem acteur Nederlands en Engels.
Ben je op zoek naar een mannelijke voice over, stemacteur en/of acteur? Ik ben Joshua en werk voornamelijk als voice over en stem acteur, afgewisseld met zo nu en dan een leuke acteer klus Sobibor, Penoza V, Yummy, Modalita Aereo o.a.
Stemmenbank.nu voice overs voor radio en TV commercials en bedrijfsfilms.
Stemmenbank.nu biedt een optimale service aan iedereen die een specifieke stem / voice over nodig heeft voor een radiocommercial, TV commercial, bedrijfsfilm, trainingen en/ of documentaires. Meer informatie over stemmenbank.nu vind u op de over ons pagina. Prijsindicatie voice over?
Engelse Voice-over De beste kwaliteit voor de laagste prijs.
Elke dag werken wij met heel veel liefde om alle voice-overs in de hoogste kwaliteit op tijd bij u af te leveren. Daarom waarderen wij het erg als u na uw bestelling even de tijd neemt om onze stem artiesten te beoordelen. Engelse voice-over bestellen.

Contacteer ons