Op zoek naar voice over sbs6?

voice over sbs6
Home.
En ik was de stem voor programmas van SBS6, RTL4, Film1 en de NTR. Momenteel kun je me horen als voice-over van Trauma Centrum, SBS6 en Brugklas NTR en in commercials van Stihl en Stella Fietsen. Kortom: een zeer ervaren en allround voice-over.
Lijst van presentatoren van SBS 6 Wikipedia.
Leo de Later. SBS6 Nieuws, Stem van Nederland, Meldkamer. Pernille La Lau. Actienieuws, Het Nieuws, SBS 6 Nieuws, Hart van Nederland, De Nieuws Top 10. Fred van Leer. RUR, Louter Lenferink. Over sex gesproken, Goedele. Kay van de Linde. Stem van Nederland deskundige.
Daniel Boissevain VOXCAST Stemmenbureau, Voice-over agency, Voix off agency.
Jarenlang was hij de vaste stem van SBS6 waar nu ook de hoofdrol speelt in de nieuwe sucesvolle serie Zomer in Zeeland. Hij is te boeken via Voxcast stemmenbureau voor al je audiovisuele produkties. Hieronder kan je zijn allround stemdemo beluisteren.
SBS6 Jeroen Kimmel Voice-over.
shownieuws, Trauma NL, Droomhuis in de Zon, Hotel, Een nieuw huis in 60 minuten, bouw je droom. Comments are closed. Bel 06-51602589 of mail naar info@jeroenkimmel.nl. Stem Jeroen Kimmel boeken? Bel 31 6 5160 25 89 of mail naar infoatjeroenkimmel.nl.
Rinie van den Elzen Wikipedia.
Queens of the jungle SBS6. Oh Oh Daar Gaan We Weer! Peter Jan Virginia: Doen ze t of doen ze t niet? Samantha en Michael scheiden ermee uit RTL 5. De Roelvinkjes: Dave en Donny doen zaken RTL5. Geer Goor: Stevig Gebouwd RTL4.
Voice-over Bekende Nederlandse stem Voice-over Ivo Martijn.
Wil je daarna nog iets aangepast hebben, zoals tempo, nadruk of tone of voice, dan valt dat uiteraard gewoon binnen het afgesproken tarief, evenals een kleine tekstwijziging. Een tekst werkt op papier toch altijd anders dan wanneer je hem uitgesproken hoort. Meer informatie over mijn thuisstudio vind je hier. Heb je vragen of een opdracht, laat dan een bericht achter via onderstaande contactformulier. Mailen kan ook via: info@ivomartijn.nl. Of bel: 06-27557323. Even een lokale commercial ingesproken. Zoals het zo vaak gaat: een klant wil bij nader inzien toch een andere pay-off voor een bedrijfsfilm. Dus even gedaan. Het telefoonsysteem voor Vue bioscopen ingesproken. De pilot van het programma Het Diner met o.a. J├Ârgen Raymann, Victor Mids en Ellie Lust, die ik heb ingesproken, wordt uitgezonden op tweede kerstavond om half tien op NPO 1. De derde Undercover Boss is uitgezonden. De voorlaatste sessie van Huizenjacht ingesproken, 65 gedaan, nog vijf te gaan. De eerste uitzending van Undercover Boss is uitgezonden op SBS6.
Voice-over en stemacteur Arno Lubbinge, een vertrouwd geluid op radio, televisie en online.
voicemails en voice response. In mijn studio in Nieuwegein spreek ik dagelijks voice-overs in voor bedrijfsfilms, e-learning, commercials, televisieprogrammas enzovoorts. Dat doe ik voor het MKB, grote multinationals, maar net zo lief voor de bakker op de hoek. Hier boven vind je een aantal veelvoorkomende opdrachten. Klik door voor meer informatie over mijn werkwijze, reacties van opdrachtgevers en tarieven. Je kunt ook meteen een offerte aanvragen of mijn stem boeken voor jouw productie. Over Arno Lubbinge. Sinds 1995 heb ik als voice-over bij SBS6 al zeker duizenden televisieprogrammas ingesproken.
FOK.nl cookie-informatie.
Om door te gaan vragen we je onze privacy policy en onze algemene voorwaarden aandachtig door te lezen en omlaag te scrollen voor extra info over cookies, en bij akkoord dit hieronder aan te geven door het corresponderende vakje aan te vinken.

Contacteer ons