Op zoek naar voice over sbs6?

voice over sbs6
Harry Piekema aan de slag als voice-over bij SBS.
Harry Piekema over deelname aan It Takes 2. Met de stem van Harry Piekema, onder andere bekend van zijn rol als supermarktmanager in de reclamespotjes van Albert Heijn en zijn deelname aan It Takes 2, als voice-over is Secret Life of the Zoo een onvergetelijke televisieserie voor jong en oud, schrijft de omroep in een persbericht. Of we hamburgers met korting zullen horen, is nog maar zeer de vraag, maar Talpa Network denkt met de documentairereeks een boeiend programma te hebben gestrikt. Van geboortes tot sterfgevallen, maar ook nieuwe liefdes en verhuizingen. Het zijn bijzondere en hartverwarmende momenten die met behulp van gespecialiseerde cameras op een prachtige wijze in beeld zijn gebracht. Secret Life of the Zoo is vanaf dinsdag 2 juli 2019 elke week om 20.30 uur te zien op SBS6.
About Voiceover.
Geboren op 22 april 1978 in Haarlem en al zestien jaar voice artist. Daarnaast ben ik sinds 2005 DJ op radiozender Qmusic. Het begon ooit op mijn zolderkamer met een eerste studio, mijn passie voor inspreken, muziek, radio en televisie. Op mijn negentiende werd ik aangenomen als DJ bij Radio 538. In de bijna zeven jaar dat ik daar heb gewerkt heb ik me, náást het presenteren van radioprogrammas, verder ontwikkeld als assistent music director en producer van onder andere de Nederlandse Top 40, Wessel van Diepen en Erik de Zwart. In 2004 en 2005 heb ik twaalf maanden gewerkt voor RTL Nederland; ik maakte een dagelijks radioprogramma voor de radiozenders Yorin FM en RTL FM en voor de televisiezenders RTL4, RTL5, SBS6 en Net5 heb ik diverse televisieprogrammas ingesproken.
Nieuw op SBS6: Dat verzin je niet!
Uitzending: SBS6, wekelijks vanaf zondag 13 januari 2019, 2130-2230: uur. Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter. Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook. Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn. Vacatures in media en marketingcommunicatie. Interview Georgette Schlick over Fremantle, drama maken in coronatijd en de functie van publiek.
Voice123 World's' 1st voice over marketplace.
Docu over populairste dierentuin van Engeland bij SBS6.
SBS6 start met realityserie over Wildlands en Dierenpark Emmen 10-2-2016. NOS-documentaire over Anne Frank Huis naar Japan 4-11-2014. Johnny de Mol presenteert tweede seizoen SynDROOM 28-8-2014. Niets van deze website mag zonder schriftelijke en voorafgaande toestemming van de redactie worden verveelvoudigd, gereproduceerd of gebruikt.
Lingo krijgt tweede seizoen bij SBS6 Leeuwarder Courant.
Lingo blijft in ieder geval tot de zomer van 2020 te zien op televisie. De populaire spelshow, die eind augustus na vijf jaar afwezigheid een comeback maakte bij SBS6, krijgt een tweede seizoen. Dat maakte de zender zaterdag bekend. De presentatie is, net als in de eerste reeks die momenteel te zien is, in handen van Jan Versteegh. Gemiddeld kijken er, inclusief uitgesteld kijken, 644.000 mensen per aflevering. Lingo was tot september 2014 25 jaar lang te zien bij de NPO. Het programma werd geschrapt omdat het te veel oudere kijkers zou trekken. In juni van dit jaar werd bekend dat het woordspelletje nieuw leven werd ingeblazen. Voor de vernieuwde versie keerde voice-over en jurylid JP terug. Deel dit artikel. 0547: Van de fatale 9 juli 2017 tot het hoger beroep: een terugblik op de zaak Van Seggeren. 0331: Oude dieselauto's' mogen Amsterdam niet meer in. 0231: Auto rijdt tegen brug, drie gewonden. 0029: Proces tegen verdachten bloedbad Charlie Hebdo opgeschort. 2324: Supertyfoon Goni bij Filipijnen. Sport Riemer van der Velde is openhartig op zijn 80ste verjaardag: Kinderen krijgen was ons niet gegeven. Friezen maken zich zorgen over onrust die complottheorieen veroorzaken.
Joey Hereman / Voice Over Presentatie van evenementen en TV programma's.'
Joey beschikt over een studio aan huis waardoor hij binnen 24 uur voice-overs kan leveren. OAD-Reizen, VVV Nederland, Intersport, Disney, A-Film, SBS6, Veronica, 13th Street, SONY, Milka, Unilever, Universal, Warner, New York Pizza, RTL4, RTL5, Primera, Radio538 en Veronica zijn enkele tevreden opdrachtgevers die u al voor gingen.
Warme stem in drie talen.
Joyce Meyer Ministries: 15 boek commercials/ promo's' voor SBS6. Hand of hope: 5 promotie spots SBS6. Clooks: Engelstalige voice over bedrijfsfilm. Iemand Groep: Voice over Presentatie pitch. Kempen TV: Voice over verschillende reportages. Focus Computer Advertising: 15 voice overs voor bedrijfsfilms.
Gordon en Patty maken dagelijkse Dr. Phil-show voor SBS6 Show ed.nl. Weer. Zoek. Sluit. Menu. Sluit. Weer. Zoek. Zoek. Sluit. Volledig scherm. Facebook. Whats App. Mail. Mail. Sluit. Play. Play. Play. Play. Play. Play. Play. Play. Facebook. Quote. Pijlen.
Gordon Patty is vanaf 6 april om 18.00 uur te zien bij SBS6. De opnames starten een week eerder. Op vrijdag presenteert het duo de show samen, op de overige werkdagen doet Gordon of Patty de presentatie alleen. Elke dag staat er een maatschappelijk relevant onderwerp centraal: Wat doe je als je onder de armoedegrens moet leven? En mag je vreemdgaan als je partner nooit meer seks wil? Het kan ook gaan over wat te doen als je kind transgender is of over de invloed van social media op het gezinsleven.
Hans Singelenberg Voice-over met impact.
Afhankelijk van de regiewens kan de tone of voice worden aangepast naar hard, medium of softsell maar ook als documentaire of vertelstem is mijn stemgeluid veel ingezet. Mijn stem is in de loop der tijd ingezet voor tal van bekende merken en producten. RTL4 Baas BBQ, Disney XD, Burger King, Menzis, Aegon, IKEA, Undercover in Nederland SBS6, Autodrop, Nintendo Wii, Hartevelt Jenever, ABN AMRO, Jurofoon, Artis, Rabobank, Hammerite, Cap Gemini, KNSB, Johnnie Walker, Hart van de Regio SBS6, Nationale Nederlanden, Cote dOr, Dr.
Warme stem in drie talen.
Ik beschik over de mogelijkheid thuis voice overs op te nemen of kom graag naar je studio toe. Hieronder enkele van mijn opdrachtgevers. Wil je specifiek materiaal horen, bijvoorbeeld een Engelse of Duitse voice over, dan stuur ik je deze graag toe!

Contacteer ons