Op zoek naar voice over rtl 4?

voice over rtl 4
Voice-over Stemacteur Bestemming Producties Opnamestudio.
Je hoort zijn stem onder meer in commercials en bedrijfsfilms. De juiste tone of voice, vertrouwd en betaalbaar. Vraag vrijblijvend een offerte aan. Edwin is als DJ tijdens werkdagen te beluisteren bij Radio 10, met onder andere de 80s @ 8 en de Feel Good Friday Night.
Rinie van den Elzen Wikipedia.
Je echte leeftijd RTL 4. Man bijt hond NCRV. Het mannetje Talpa. De NIX factor Talpa. Op z'n' Hollands Talpa. 7 Plagen Talpa. 10 sterren restaurant Talpa. Joling Gordon over de vloer Talpa /RTL 4. Toppers in de sneeuw Talpa.
Marjon Keller.
radio en televisie commercials, voice response systemen, bedrijfsfilms, promo's' en documentaires. Haar stem bereikt u ondermeer als station-voice van rtl4 en als voice response van T-Mobile. Al meer dan 15 jaar is zij een van de meest gevraagde vrouwenstemmen van Nederland.
Marjon Keller Wikipedia.
Vervolgens studeerde ze aan de Lerarenopleiding van Amsterdam, waar ze haar propedeuse Nederlands en Engels haalde. Daarna studeerde zij kunstgeschiedenis aan de Universiteit van Amsterdam, waar zij in 1999 afstudeerde. Sinds 2000 is zij vooral bekend als station-voice van RTL 4.
Stationvoice RTL4 Voice-over promo's' en programma's.'
Zoals onder andere in de RTL4-programmas: Ontvoerd, Chantal Blijft Slapen, Op de Vlucht, RTL Woonmagazine en Mijn Leven in Puin. Giro 555 RTL4. Wil je meer informatie over het inspreken of mogelijk een commercial, bedrijfsfilm of voice response laten inspreken?
Jeroen Nieuwenhuize.
Ook was hij de voice-over van programma's' op RTL 4 waaronder X Factor. Tegenwoordig is hij een van de stemmen van SBS 6 waarvoor hij de promo's' voor series, films en grote televisieshows inspreekt. Daarnaast is hij de stem van veel landelijke TV en Radiocommercials.
TV-Programma Stemacteur Voice-over RTL4 Stationvoice.
Go Grand Fedde le Grand in Carré RTL4 RTL5, Special Koninklijke Marechaussee RTL Crime, Liveshows van Hollands Got Talent RTL4, Trinny Susannah: Missie Holland RTL4, Het Beste van Got Talent Worldwide RTL4, Gordon Ramsay: Oorlog in het hotel RTL4, TV-Makelaar: Mission Impossible RTL4, Vrienden van Amstel Live RTL4, Staatsloterij Puur Geluk RTL4, Youre Back in The Room RTL4, Wie Overleeft Nederland RTL4, De Jacht Op Drugs RTL Crime, Stabilo Spellingstrijd RTL4, Special Corps Mariniers RTL4, Ambassadeur voor 1 dag RTL4, Een Goed Stel Hersens RTL4, Een Zaak Van Bloemen RTL4, Het Stadsziekenhuis RTL4, Secret Millionaire RTL4, Naar de Kliniek RTL4, Chirurgenwerk RTL4, Joran Spreekt RTL4, Op De Vlucht RTL4, The Taste RTL4, Obese USA RTL4 en De 15 RTL5.
Voice-over Stationvoice RTL4 Edwin Ouwehand Beluister stemdemo!
Je ontvangt meerdere takes van de opgegeven tekst. Er is persoonlijk contact over de opdracht. Je betaalt altijd pas achteraf. Gratis demo aanvragen. Voorbeelden van stemopnames, zoals bijvoorbeeld voor bedrijfsfilms, commercials en voice response, zijn hieronder te vinden en via het bovenstaande menu onder voice-over.
Het geheim van een goede voice-over RTL Nieuws.
Maar een goede acteur is niet per se een goede stemacteur. Ik" vraag me af: Wordt Rutger ingezet door zijn goede stem of als marketingstool" zegt Michaël Reijenga, directeur van het grote Nederlandse stemmenbureau Inter Voice Over. Toch vindt hij het geen gekke keuze van Discovery.

Contacteer ons