Resultaten voor voice over rtl 4

voice over rtl 4
Meike de Jong Media Welkom!
Meike werkt als presentator en redacteur bij RTL Nieuws. Zo is ze te zien in de vroege uurtjes bij het Ontbijtnieuws op RTL4, overdag bij RTLZ, s avonds bij RTL Nieuws van half8 en het late RTL Nieuws op RTL4.
CV Jakob Krabbé. search. instagram. arrow-down.
2009 RTL4, Life 4 you. 2007 RTL 8, Boys Tonight. 2006 TALPA, Tijd voor Tien. 2006 VARA, De Wereld Draait Door. 2006 BNN, Spuiten En Slikken. 2005 RTL4, Live And Cooking. 2005 AVRO, Museumgasten. 2005 RTL5, Jensen. 2005 MAX, Max En Catherine. 2010 RTL5, Over De Kook, 2 e seizoen, 5 afleveringen herhalingen in 2011, 2012, 2013 2014. 2018 Lab3, workshop stemacteren 2x. 2017 Masterclass stemacteren, Tuffie Vos. 2015 M asterclass stemacteren, Tuffie Vos en Ilari Hoevenaars. 2014 Coaching stemacteren en voice-over, Yvo van Koppenhagen. 2014 Audio techniek, Dion Postdijk. 2013 Talent Kitchen, presentatie coaching bij Endemol. 2012 IAM studios, voice-coaching en coaching stemacteren: Barnier Geerling. 2012 Stem coaching: Marieke Strijbis. 2011 Talent Kitchen, presentatoren opleiding van Jeroen Pauw en Endemol. 2011 Voice Over workshop: Bert van Kruijssen.
The voice of Holland en jeugd en seniorenversie blijven komende drie jaar bij RTL 4 Show AD.nl. Weer. Service. Zoek. Sluit. Menu. Sluit. Weer. Zoek. Zoek. Sluit. Volledig scherm. Facebook. Whats App. Mail. Mail. Sluit. Play. Play. Alarm. Pijlen. Dossier.
Ze presenteerde recent voor de laatste keer The voice of Holland en is momenteel nog te zien bij The Voice Kids. RTL 4 heeft vandaag niets gezegd over de onderhandelingen die de afgelopen maanden over The Voice werden gevoerd met John de Mol.
Voice-over.tv Berichten Facebook.
Ochtendje inspreken bij RTL met hindernissen, Mediapark geblokkeerd. 17 december 2019. Vandaag in Amsterdam, inspreken voor Simpel Media. Voice-over.tv is bij Voice-Over.tv. 30 oktober 2019 Amersfoort, Nederland. Deze week de nieuwe opnamestudio in gebruik genomen! voiceover vocalbooth spreekcel homestudio thuisstudio recordingstudio https//voice-over.tv: @ Voice-Over.tv. 16 september 2019. Inspreken voor Dossier Van den Heuvel: Vermoord In Het Buitenland. Een speciale uitzending over de moord op de Nederlander Tob Cohen. Vanavond om half 9 bij RTL4. 14 september 2019. Het lijkt erop dat je problemen ervaart bij het afspelen van deze video. Probeer je browser opnieuw op te starten als dit het geval is. Geplaatst door John van den Heuvel. John van den Heuvel. 14 september 2019. Maandagavond 20.30 uur een speciale aflevering van Dossier Van den Heuvel over ons onderzoek naar de moord op Tob Cohen @rtl4. 6 september 2019. Voice-overs doen voor Het Roer Om: De Verbouwing Van Een Frans Kasteel met Dick en Angel, seizoen 5! 4 september 2019.
The Voice blijft bij RTL 4 Het Parool. Deel dit artikel.
The Voice of Holland, The Voice Kids en The Voice Senior zijn minimaal de komende drie jaar nog te zien bij RTL 4. ANP 8 maart 2019, 1751.: Winnaar Dennis van Aarssen tijdens de finale van The Voice of Holland. Dat heeft RTL vrijdag bekendgemaakt. Martijn Krabbé blijft presentator van de drie programma's. The Voice of Holland presenteert hij samen met Chantal Janzen. Hij neemt de presentatie van The Voice Senior op zich met Lieke van Lexmond en Jamai Loman staat zij aan zij met Krabbé bij The Voice Kids. Met dit nieuws maakt RTL een eind aan speculaties over de vraag waar The Voice vanaf volgend seizoen te zien is.
Voice-Over Vincent Perquin Biografie.
In het najaar van 2008 werd ik gevraagd om de RTL afleveringen van Gameville te voorzien van het Voice-Overwerk. Regelmatig spreek ik voor SBS6 Sport en RTL Nederland billboardings in. Ik spreek niet alleen in voor landelijke radio en televisie maar ook voor internet en telefonie.
Rinie van den Elzen.
In opdracht van Tone of voice deed ik de stem van het boosaardige character Megolo Moustachio, voor de interactieve website van LU Princeland. Ga naar de website en klik na de introductie op het icoon met de X aan de linkerkant van het scherm voor een kleine kennismaking met dit dynamische heerschap. Voor Vikingfilm deed ik de stemmen voor een korte bioscoopfilm animatie met de naam Trailer van regisseur Mascha Halberstad. Deze korte film is sinds 19 november te zien in elke Pathé Bioscoop in Nederland voor aanvang van The Hunger Games Mockingjay Part 1. Hier vind je meer info over de film en hier kan je de trailer voor Trailer" bekijken! Voor RTL4 en Blue circle was ik ook in 2014 de vaste invaller voor Jeroen Kijk in de Vegte bij RTL Boulevard.
Jeroen Kijk in de Vegte blijft stem RTL Boulevard Mediacourant.nl.
Begrijp alleen niet dat je zowel voor Tokkie RTL kan werken en voor publieke, beetje raar. Uit het Vak. do 21 jun 2018 om 1634.: JO is dom. do 21 jun 2018 om 1639.: Kas van Iersel terug als voice over RTL Boulevard!
Cees Geel nieuwe station voice RTL 5.
Zijn unieke en herkenbare stemgeluid past ook erg goed bij RTL 5. We zijn daarom ook verheugd met de komst van Cees Geel als nieuwe stem van de zender. Cees Geel neemt de plek over van wijlen Arjen Grolleman. De directeur en presentator van Kink FM overleed in januari 2010 door een ongeluk. Arjen Grolleman was eerst de vaste stem van RTL4 en later van RTL5. Ook was hij zeer regelmatig de voice-over van diverse tv-programma's' van RTL Nederland waaronder RTL Boulevard. Arjen Grolleman is dit jaar tevens postuum kanshebber voor de Zilveren RadioSter voor beste radioman. Daarnaast is ook zijn radioprogramma X-Rated genomineerd voor de Gouden RadioRing 2010. Laatste wijziging: 3-9-2010 74634: Gerelateerde Artikelen. The Voice blijft nog minimaal drie jaar bij RTL 8-3-2019.
Love Island stopt met slechte grappen in de voice-over Superguide.
Dat verklaart misschien waarom de zender nu al aan de formule sleutelt, terwijl de eilandbewoners pas net hun tandenborstels bij de gootsteen hebben gelegd! RTL 5 stopt per direct met flauwe grappen in de voice-overs, bevestigde het aan RTL Boulevard. De weinige kijkers van Love Island klommen in de social media over hoe irritant ze de goedkope humor van de verstelstem vonden.
Nederlandse voice-over gezocht? Voicebooking.
Een klein budget? Elke week spreken 4 voice-overs in vanaf 175 euro. Klik snel verder! Michiel heeft een stoere, vriendelijke en betrouwbare stem. Donna is een veelzijdig stemacteur. Van fris, stoer of enthousiast naar warm, zwoel en neutraal. Tweetalig native Engels en Nederlandse voice over Claire heeft een licht, jong en energiek geluid. Gebruik onze Guidetrack generator. Free to use. Een ervaren veelzijdige stem. Enthousiast, vriendelijk, maar ook zakelijk en autoritair. Kies een categorie. Nederlands Selecteer een taal.

Contacteer ons