Op zoek naar voice over rtl 4?

voice over rtl 4
Marjon Keller Wikipedia.
Vervolgens studeerde ze aan de Lerarenopleiding van Amsterdam, waar ze haar propedeuse Nederlands en Engels haalde. Daarna studeerde zij kunstgeschiedenis aan de Universiteit van Amsterdam, waar zij in 1999 afstudeerde. Sinds 2000 is zij vooral bekend als station-voice van RTL 4.
Voice-over Stemacteur Bestemming Producties Opnamestudio.
Je hoort zijn stem onder meer in commercials en bedrijfsfilms. De juiste tone of voice, vertrouwd en betaalbaar. Vraag vrijblijvend een offerte aan. Edwin is als DJ tijdens werkdagen te beluisteren bij Radio 10, met onder andere de 80s @ 8 en de Feel Good Friday Night.
Lijst van presentatoren van RTL 4 Wikipedia.
Dit is mijn lijf. RTL Ontbijtnieuws, Editie NL, RTL Nieuws. Lijn 4, Factor 4, Chris Kras, Lunchroom, Dier Enzo. Rad van Fortuin voice over, de Postcode Loterij Record Show, Sponsorbingo Loterij, de Kanjer Nieuwjaarsshow, Nederland Vertrekt, uitreikingen in diverse door de Postcode Loterij gesponsorde programma's' onder andere Koffietijd, Wat vindt Nederland, Kanjers van Goud, Bestemming.
Het geheim van een goede voice-over RTL Nieuws.
Ik" vraag me af: Wordt Rutger ingezet door zijn goede stem of als marketingstool" zegt Michaël Reijenga, directeur van het grote Nederlandse stemmenbureau Inter Voice Over. Toch vindt hij het geen gekke keuze van Discovery. Vroeger" wilde men altijd dezelfde soort stem.
Marjon Keller.
radio en televisie commercials, voice response systemen, bedrijfsfilms, promo's' en documentaires. Haar stem bereikt u ondermeer als station-voice van rtl4 en als voice response van T-Mobile. Al meer dan 15 jaar is zij een van de meest gevraagde vrouwenstemmen van Nederland.
Rinie van den Elzen Wikipedia.
Je echte leeftijd RTL 4. Man bijt hond NCRV. Het mannetje Talpa. De NIX factor Talpa. Op z'n' Hollands Talpa. 7 Plagen Talpa. 10 sterren restaurant Talpa. Joling Gordon over de vloer Talpa /RTL 4. Toppers in de sneeuw Talpa.
TV-Programma Stemacteur Voice-over RTL4 Stationvoice.
Go Grand Fedde le Grand in Carré RTL4 RTL5, Special Koninklijke Marechaussee RTL Crime, Liveshows van Hollands Got Talent RTL4, Trinny Susannah: Missie Holland RTL4, Het Beste van Got Talent Worldwide RTL4, Gordon Ramsay: Oorlog in het hotel RTL4, TV-Makelaar: Mission Impossible RTL4, Vrienden van Amstel Live RTL4, Staatsloterij Puur Geluk RTL4, Youre Back in The Room RTL4, Wie Overleeft Nederland RTL4, De Jacht Op Drugs RTL Crime, Stabilo Spellingstrijd RTL4, Special Corps Mariniers RTL4, Ambassadeur voor 1 dag RTL4, Een Goed Stel Hersens RTL4, Een Zaak Van Bloemen RTL4, Het Stadsziekenhuis RTL4, Secret Millionaire RTL4, Naar de Kliniek RTL4, Chirurgenwerk RTL4, Joran Spreekt RTL4, Op De Vlucht RTL4, The Taste RTL4, Obese USA RTL4 en De 15 RTL5.
Voice-over Stationvoice RTL4 Edwin Ouwehand Beluister stemdemo!
Als stationvoice kondigt Edwin de programmas aan, spreekt hij de promos in en je hoort hem ook in de tv-programmas zelf. Zo is hij onder andere de voice-over van Chantal Blijft Slapen, RTL Woonmagazine en Ontvoerd. Daarnaast is hij als DJ werkzaam bij Radio 10, hoor je hem in radio en tv-spots, bedrijfsvideos, spreekt hij voice response in en is hij de voice-over van vele andere audio en videoproducties. Een ervaren veelzijdige stem, die zowel warm, zakelijk en betrokken kan klinken Maar ook stoer, krachtig, selling, vrolijk en overtuigend. Klik op de voice-over showreel om de diversiteit van zijn stem direct te beluisteren. Vandaag besteld, uiterlijk morgen in huis! De werkwijze van voice-over.tv.: No Cure, No Pay! Er is geen afnameverplichting. Het tarief wordt vooraf afgesproken, er zijn geen bijkomende kosten. Je ontvangt meerdere takes van de opgegeven tekst. Er is persoonlijk contact over de opdracht.
RTL 4-stem wordt rijk van werk Mediacourant.nl.
@ Anonymous: Michiel 10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1 Koudstraal is me een vervelend ventje. EN met recht tje. Tue 19 Apr 2011 om 1318.: @ Anonymous: Haha inderdaad, niet echt objectief, het plaatje en de titel. Zet er dan neer Zenderstemmen RTL en SBS worden rijk van werk. Tue 19 Apr 2011 om 1331.: Marjon Keller met die verschrikkelijke Gooise Rdan liever de mannelijke stem van RTL, Niek Montanus van Nederland 1 of Kas van Iersel. Tue 19 Apr 2011 om 1404.: Alleen al de voice-over van RTL Boulevard toucheert minimaal 50.000 euro per jaar. Das ook best veel werk. Tue 19 Apr 2011 om 1441.: @ Martini: Voice-over moet zijn ZENDERSTEM. Tue 19 Apr 2011 om 1445.: @ Herman: Die van RTL Boulevard is toch echt een voice-over Jeroen, hoor. Tue 19 Apr 2011 om 1513.: Voice over van rtl boulevard is jeroen kijk in de vegte, die het trouwens erg goed doet, gisteren was de vervanger kas van iersel dacht ik.

Contacteer ons