Meer resultaten voor duitse voice over

duitse voice over
Voice-over boeken? Click-A-Voice.
Of een buitenlandse stem? Onze database bevat een breed scala aan Duitse, Engelse, Amerikaanse, Franse, Italiaanse, Spaanse en Vlaamse voice-overs. We zijn continu bezig met het uitbreiden van het aantal talen en stemvoorbeelden in ClickAVoice. Op zoek naar een andere taal? Ook dan maken we graag een passend stemvoorstel! Overal de voice-over vinden die je zoekt? Installeer de web-app van Click-A-Voice op je smartphone of tablet! Dan heb je altijd en overal de beschikking over professionele stemmen: of je nu een Nederlandse mannenstem, vrouwenstem of internationale voice-over zoekt! Zoek een voice-over. Categoriën Select Category. Hard Sell 5. Soft sell 5. Engels UK 77. Hard sell 14. Soft sell 12. Engels USA 53. Hard Sell 5. Soft sell 10. Voice Acting 4.
Gratis woordenboek Van Dale.
Van Dale verzorgt een groot en gevarieerd aanbod met tientallen titels op taalgebied om taalgebruikers effectief te ondersteunen. Met zorgvuldigheid en respect beschrijft Van Dale de taal zo compleet mogelijk, niet alleen het Nederlands, maar ook vreemde talen. Over Van Dale.
Allround presentatrice, dagvoorzitter en drietalige voice over.
Hieronder enkele van mijn opdrachtgevers. Wil je specifiek materiaal horen, bijvoorbeeld een Engelse of Duitse voice over, dan stuur ik je deze graag toe! Koninklijke Gazelle: Inspreken van alle informatie in de telefonische klantenservice lijn en voice over voor interne opleidingsfilms.
Buro20 Bertine Krol, voice-over.
Ik spreek audiovisuele producties in voor bedrijven en non-profit instellingen, commercials voor radio en tv, teksten voor e-learning, audiotours, voice-mail en voice-response. Lees hier verder. Buro20 beschikt over professionele opnameapparatuur en montageprogrammas. Daardoor kan ik snel leveren, vaak nog dezelfde dag.
Bob van der Houven Voiceover.
DEMO TELEFOONMENU VOICE RESPONSE. In de LOI Taal Onderweg cursussen Engels, Duits, Frans., Italiaans en Spaans ben ik te horen als cursusleider. Mijn meertaligheid heb ik te danken aan mijn jeugd. Ik ben geboren in Duitsland en heb daar op de lagere school gezeten. Mijn vader werkte als musicus voor de Amerikaanse militairen, zodat we ook dagelijks Engels spraken. Na de middelbare school heb ik een HBO-studie Engels voltooid en enkele jaren voor de klas gestaan. Al tijdens mijn tienerjaren leerde ik Italiaans omdat mijn zus in die tijd naar Italië emigreerde. MIJN EIGEN STUDIO. Handig en snel: ik beschik over een eigen, professionele geluidsstudio.
Duitse voice-overs Your Translator.
Op zoek naar een Duitse voice-over? Hieronder vindt u een aantal populaire mannelijke en vrouwelijke Duitse voice-overs. Niet gevonden wat u zocht? Vertel ons meer over de ideale stem waar u naar op zoek bent en wij sturen u meer voorbeelden toe.
Onze Duitse stemacteurs stemmenbureau Voicebooking.com.
Leuk feitje over de Duitse taal is dat naast de 26 letters in het Latijnse Alfabet, de Duitse taal ook nog een special letter hebben, namelijk de ß, de scherpe S. Talen die worden gesproken in landen rondom Duitsland zijn Nederlands, Zwitsers, en Frans. Het Duitse dialect is verdeeld in het Hoge Duits en het Lage Duits, ook wel Laag Saxisch genoemd. Laag Duits word vaak gezien als dialectische variant van het standaard Duits, zelfs door veel oorspronkelijke sprekers. Ditzelfde fenomeen is te zien in het oosten van Nederland. Onze Duitse voice-overs hebben veel uiteenlopende producties gedaan zoals tekenfilms en luisterboeken. Daarnaast zijn ze ook ingezet voor TV-commercials, radiocommercials, voice response berichten, E-learning en uiteraard film trailers.
Sonja Markowski Sprecherin/Textbearbeiterin I Duitse stem/Teksten.
Duitse Voice over stemmen Premium Voices.
In just a few simple steps you have selected the voices for your production and you will recieve a competitive quotation within an hour! Over onze Duitse voice-overs. De Duitse stemmen van Premium Voices zijn zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit, beschikbaarheid en ervaring.
Pijnlijk: Rita Ora niet herkend in Duitse The Voice TV Showbizz HLN.
Pijnlijk: Rita Ora niet herkend in Duitse The Voice. 18 november 2017. Deel via Facebook 1459 Tweet. Screenshot Rita Ora. TV Rita Ora heeft een verrassingsoptreden gegeven tijdens The Voice in Duitsland. De Britse popster deed mee aan de blind auditions en bracht haar eigen single Your Song ten gehore, maar geen van de juryleden herkende haar.
Stemmen VoiceProductions De voice-over specialist in België.
Sorteer op prijs: hoog naar laag. Geleverd binnen: 24 uur. Your Browser does not support the new HTML5 Audio-Tag, sorry! Your Browser does not support the new HTML5 Audio-Tag, sorry! Heeft u vragen, of wenst u een offerte van Pia?

Contacteer ons