Resultaten voor vrouwelijke voice over

vrouwelijke voice over
Vrouwelijke Voice-Over Stemactrice en Tekstschrijver.
OOK TIJDENS DE CORONA PERIODE KAN IK AL UW TEKSTEN INSPREKEN IN MIJN THUISSTUDIO! Zoekt u een vrouwelijke allround voice-over of stemactrice? Dan bent u bij mij aan het juiste adres! Ik beschik zowel over een thuisstudio als een opnamestudio op locatie, waar de opname en nabewerking verzorgd wordt door een professionele audio-engineer. Aan u de keuze! Al sinds 2007 ben ik werkzaam als professioneel freelance voice-over en wordt mijn stem door diverse merken, bedrijven en instanties ingezet voor o.a. televisiecommercials, radiocampagnes, video animaties, apps, e-learning, instore communicatie, tv-programma's' en telefooncentrales. Mijn stem kenmerkt zich als vriendelijk, fris, spontaan en toegangkelijk en is daarom zeer geschikt voor diverse soorten teksten. Mijn stem wordt dan ook ingezet voor zowel commerciële teksten als teksten die een vriendelijke informatieve of zakelijke toon vragen. Als u mij als voice-over inzet garandeer ik u.: Een scherp tarief. Een snelle aanlevering indien nodig binnen 24 uur. Een perfect eindresultaat. Door mijn ervaring als actrice en presentatrice heb ik als voordeel dat ik direct aanvoel welke tone of voice een tekst nodig heeft.
Vrouwelijke Voice Over Vrouwelijke Voice Over Nienke.
JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Als vrouwelijke voiceover word ik vaak gevraagd om mijn heldere en enthousiaste stem. Mijn klanten noemen mijn stem warm en fris, eerlijk en overtuigend, met mijn stem als voice-over geef je jouw product, video of elearning een eigen sound. Ik werk als voice over en stemacteur en werk vanuit mijn eigen studio en op locatie.
Hannelore Zwitserlood Hannelore zwitserlood.
Ik spreek vanuit mijn professionele thuisstudio commercials in voor radio en tv, diverse soorten voiceovers en telefoonsystemen. Kenmerkend is mijn frisse, zakelijke stemgeluid, maar ik kan ook warm, zwoel of commercieel klinken. Strakke deadlines zijn geen probleem en een gratis proefopname is mogelijk. Neem contact op! Verder lees je alles over mijn ervaringen bij de radio in het boek Goed Nieuws!
voice-overs ZoomWorks.
Nederlandstalige vrouwelijke voice-overs.: Soon Ah Olthoff. Engelstalige mannelijke voice-overs.: Dean Wendt Amerikaans Engels. Engelstalige vrouwlijke voice-overs.: Zit de juiste stem er niet bij? ZoomWorks beschikt over een groot nationaal en internationaal netwerk van stemacteurs. Laat ons je voorkeuren weten zodat we een zoekopdracht uit kunnen zetten.
Sandra Dorland is de nieuwe vrouwelijke Voice-over van Radio Veronica Mediasite.tv De Medianieuws en Veronicafansite van Nederland.
Sandra Dorland is sinds enkele weken de nieuwe vrouwelijke voice-over van Radio Veronica naast Erik de Zwart. Sandra Dorland volgt bij Radio Veronica Nienke Brinkhuis op als Voice-over. Sandra van Dorland is naast Radio Veronica ook Voice-over bij Eurosport en Film 1, Daarnaast is ze ook met enige regelmaat werkzaam bij Radio 538. Wilt u Sandra Dorland ook inzetten als Voice-over raadpleeg www.Sandradorland.nl voor de diverse mogelijkheden. Luister hieronder naar een demo van Sandra Dorland. U bevindt zich hier.: Zoek op Mediasite.tv. WORDT FAN VAN MEDIASITE.TV OP FACEBOOK. Meest gelezen artikelen. Radio Veronica jock Lindo Duvall zet zijn alcoholgebruik even op pauze. Celine Huijsmans wordt de nieuwe vaste nieuwslezer in de Middagshow van Radio Veronica. The Roast of Johnny de Mol is dinsdag te zien bij Comedy Central. The Roast of Johnny de Mol trekt veel kijkers naar comedy Central. Johan Derksen geeft zijn 11 favoriete nummers allertijden prijs aan Giel Beelen bij Veronica. Aangepast programmering Radio Veronica vanaf donderdagmiddag. Tim Gunther is de Voice-over geworden van het nieuwe Kink. Johan Derksen over het vertrek van Dick Advocaat én over lichaamshaar van Celine Huijsmans.
Vrouwelijke voice-over 24kitchen. Wie is zij? GoeieVraag.
05 juni 2012 1039.: Vrouwelijke voice-over 24kitchen. Wie is zij? Wie weet van wie de vrouwelijke stem is die de filmpjes van Rudolph en Stella inspreekt op 24kitchen? En ook nog diverse andere filmpjes. Het is een opvallende kenmerkende vrouwenstem.
Marieke Frankema is jouw ideale vrouwelijke voice over Uitgeverij Nijgh en van Dirmar.
Haar creativiteit die ze aan de dag moet leggen als zangeres en schrijver komt ook goed te pas als voice over. Ik vind haar uitermate geschikt als allround vrouwelijke voice over. Je kan Marieke Frankema voor veel verschillende doeleinden inzetten.
Voice over voor een commercial Kinderstemmen.com.
Voice over voor een commercial. Voice over voor een commercial. Bent u opzoek naar een vrouwelijke voice-over voor het inspreken van uw bedrijfsfilm, commercial, animatie, reclame of uw voicemail? Dan bent u bij Eline Voice Over aan het juiste adres!
Home Voice Over Leonie.
Of je nu een heel zakelijke tone of voice wilt of juist een enthousiaste, wervende toon: ik ben je stem. Ik beschik over een thuisstudio en zorg er voor dat je binnen 48 uur je productie aangeleverd krijgt. Heb je een mooie bedrijfs of instructievideo gemaakt en ben je nog op zoek naar de juiste voice-over? Ik kan op een duidelijk en overtuigende manier gecompliceerde informatie toegankelijk en overtuigend maken. Steeds meer mensen kiezen voor het luisteren naar een E-boek. Ik heb een rustgevende en ontspannen manier van voorlezen en kan het verhaal voor jouw luisteraar duidelijk vertellen. Sit back, relax en geniet van het verhaal. Ben je op zoek naar een professionele vrouwelijke voice-over voor reclames, bedrijfsvideo's, E-books of een andere productie?
Nederlandse Vlaamse voice-overs Voicebooking.com.
Voice-over generator nieuw. Voice Over Tarieven. Werkend vanuit hun eigen studio. EXTREEM SNELLE LEVERING. In 1 werkdag of zelfs sneller. GELIJK ZIEN WAT EEN STEM KOST. De beste prijs in een paar klikken. Kies een stem upload het script. Vlaamse voice-over gezocht?
Albert-Jan Sluis: Mannenstem vs vrouwenstem.
Welke sfeer of stemming wil ik overbrengen? In veel gevallen maakt het helemaal niet zoveel uit of je een vrouwelijke of een mannelijke voice-over kiest. Als je bijvoorbeeld een uitlegvideo maakt over een verzekering en je wilt een betrouwbare en opgewekte voice-over, dan vind je waarschijnlijk zowel een geschikte mannenstem als een prima vrouwenstem.

Contacteer ons