Meer resultaten voor bekende voice over

bekende voice over
Voice Over Geert Houck Voice-over stem.
Voice Over Geert Houck. Geert is een bekende Belgische stem met meer dan twintig jaar dagelijkse radio-ervaring. Zijn stem is rustig, informatief, beheerst en vertrouwenwekkend. Als u op zoek bent naar een schreeuwerige commerciële stem, dan bent u hier niet aan het goede adres.
Familie Blijd zet The voice of Holland op zn kop RTL Nieuws.
Toch twijfelt Talita nog altijd over haar keuze. Voor wat extra steun roept Ali de rest van de familie erbij, en dan begint het feest pas écht. De complete familie van Talita bestaat uit muzikanten en Ali wil dan ook dolgraag de rest het gezin horen, wat leidt tot een duet tussen moeder en dochter. Wat een optreden! Ook leuk: Bekende stemmen van The Voice in N-Z-lijn.
Voice-over inhuren Videoproductie Amsterdam Pro Motion Film.
Een video bevat vaak veel informatie. Een voice-over acteur is de ideale persoon om deze informatie over te brengen. Waarom een voice-over inhuren via Pro Motion Film. Een video moet kort en krachtig zijn. Aan de hand van een voice-over script kun je precies de gewenste informatie overbrengen, in de juiste toon. Wij werken hiervoor met landelijk bekende voice-over stemmen.
De Stemmen 10 van Nederlands beste voice-overs met eigen thuis studio.
Marcel Blok Voice-Over / Stemacteur.
Leuk dat je een kijkje neemt op mijn website. Je vindt hier alles over mijn werk als voice-over/stemacteur. Zo tref je aan een selectie van recente stemvoorbeelden in verschillende stijlen en het laatste nieuws over opdrachten die ik heb mogen doen.
Venco strikt voetballers MarketingTribune Sponsoring.
26451 x gelezen. De nieuwe merkcampagne van dropmerk Venco bevat hoofdrollen voor twee bekende oud-voetballers. De voice-over is van Ronald de Boer ex-Ajax en Oranje en een van de tv-spots heeft Nathan Rutjes in de hoofdrol, tot voor kort cultheld van Roda JC.
Voice-over Sophie Hoeberechts.
main menu rechts. I love storytelling, ever since I was a young girl I was making up stories and playing fun character roles. After the School of performing arts I started travelling the globe and made theater shows about unexpected hero's' and crazy challenges. I learned that communication is the key to success. I would be honored to communicate the story that connects the people that matter to you. Hard time choosing? Try a free demo! Feel free to ask, so we can create something truly worthwhile. For a Fast and Smooth Delivery within 24 hours. My motto is, it has to be real, from the heart. So if you don't' believe what I say, you'll' keep on getting retakes till you do! This goes for TV and Radio commercials, Promo's, App's, Explainers, Corporate narration, IVR, Medical narration, Telephone messaging, E learning, Character Voice Acting.
Vijf onbekende Nederlanders met een geweldige stem.
Voor jou als luisteraar dan. Natuurlijk niet voor de castingbureaus die al die prachtige stemmen gebruiken voor de meest uiteenlopende doeleinden. Alleen de stem van deze mensen is beroemd, omdat die regelmatig ergens te horen is. Maar wie zit erachter? Wij zetten 5 onbekende Nederlanders met een geweldige stem voor je op een rij! Boet Schouwink is misschien wel Nederlands meest bekende stem.
Voice-over Gijs Staverman ITB Entertainment Group BV 073-6440773 020-4970391.
Professioneel, snel en betaalbaar! Gijs Staverman is al 15 jaar succesvol en met veel plezier werkzaam als voice over voor radio en TV-commercials, multi-media producties en TV-programma's. De stem van Gijs is positief, wervend, verkopend, spontaan, spannend, betrokken en betrouwbaar.
Wat is een voice-over? Marketingtermen.nl.
Ook wel: commentaarstem, verteller of narrator. Een voice-over is een gesproken tekst die beelden begeleidt, meestal op televisie. De voice-over kan een vertelstem zijn die buiten beeld de items van een tv-programma aan elkaar praat, de commentaarstem bij een film of documentaire, of de verteller die de boodschap van een reclamecommercial overbrengt. De term kan zowel slaan op de op de tekst die wordt uitgesproken als op de stemacteur. Voor de voice-over van reclames wordt vaak gekozen voor bekende personen. Redenen hiervoor zijn dat de commercial hierdoor meer aandacht trekt en dat de ingehuurde stem wordt vertrouwd en gewaardeerd de doelgroep van de spot. Gerelateerd aan voice-over. Ontwikkel jezelf op het gebied van audio geluid. Vind hier interessante opleidingen, trainingen en cursussen over audio geluid.
Gevonden! Voice-over Daniel Smulders.
Mijn naam is Daniel Smulders. Al 20 jaar een veelgevraagde professionele stem voor radio en TVcommercials, promos, tv-programmas, billboards, bedrijfsfilms, webvideos en vele andere av-producties. Bekende merken als Discovery Channel, Q-music, Shoestring, Goodyear, Coca Cola en Sony werken graag met me samen.

Contacteer ons