Resultaten voor voice over zoeken

voice over zoeken
Voice Over Gezocht? ALLE Professionele VoiceOvers bij VoiceCowboys.
Audionabewerking zou bij geen enkele opname mogen ontbreken. Het zorgt ervoor dat een voice over stem op ieder apparaat superduidelijk klinkt, van de grootste televisie tot de kleinste iPad. Heel belangrijk in een tijd dat content op veel verschillende apparaten wordt geconsumeerd. Ook klinkt een voice over warmer, wat leidt tot meer autoriteit.
Stemmen aanpassen voor VoiceOver, Spreek scherm uit en Spreek selectie uit op de iPhone, iPad of iPod touch Apple Support.
Zoeken op apple.com. Stemmen aanpassen voor VoiceOver, Spreek scherm uit en Spreek selectie uit op de iPhone, iPad of iPod touch. Je iOS-apparaat gebruikt aanvankelijk een compacte stem voor VoiceOver, Spreek scherm uit en Spreek selectie uit. Je kunt kiezen uit een aantal stemmen voor de spraakfuncties.
De voice over specialist in Vlaanderen, vanaf 139 VoiceProductions.
Wij beschikken over een eigen professionele opnamestudio. Voice-over opnames van onze huisstem Jimmy Verrijt worden binnen 4 uur geleverd. Indien gewenst leveren we u gratis een 30 sec durende demo op maat. Gratis aanpassingen indien u toch niet 100% tevreden zou zijn. Persoonlijke aanpak, wij zoeken de stem die u wenst tussen 1000-en professionele voice-overs wereldwijd.
Voice-Over Gezocht? Stemmenbureau Betaalbare Stemmen.
Onze sounddesigner en componist levert de hele productie van de voice over compleet af met de beste studiotechniek en stuurt ze in het juiste bestandsformaat naar elk radiostation in Nederland! Maar ook uitleganimaties, promo's' of voiceresponse worden professioneel nabewerkt. Beluister Onze Stemmen.
Stemmenweb.
Vind hier de juiste stem bij de juiste audiovisuele productie. Voor commercials, documentaires, cartoons, voice-overs en meer. Het zoeken op Stemmenweb is helemaal gratis. Je kunt stemmen beluisteren en de sprekers e-mailen. Heb je een e-mailadres? Dan kun je jouw stem aanbieden.
Voice-over zoeken bij ons stemmenbureau Betaalbare Stemmen.
Voice-over zoeken bij ons stemmenbureau. Betaalbare Stemmen is een toonaangevend stemmenbureau met bekende stemacteurs en voice-overs van het mediapark. Wij vinden altijd de juiste professionele voice-over voor het inspreken van je bedrijfsfilm, radiocommercial, televisiecommercial, instructiefilm, e-learningprogramma, webvideo, boek, documentaire en telefooncentrale. Selecteer gemakkelijk en eenvoudig de juiste voice-over. Heb je nog geen idee wat voor een stemacteur het beste bij jouw productie past of zit jouw stem er nog niet tussen? Heb je specifieke wensen zoals stemmen in een andere taal, accent of bepaald typetje? Wij kennen alle stemacteurs persoonlijk en weten precies wat ze in hun mars hebben. Tevens beschikken wij over een extra backup zodat we altijd elk gewenst geluid voor je kunnen vinden.
Onze stemacteurs stemmenbureau Voicebooking.com.
Daarnaast zijn ze ook ingezet voor TV-commercials, radiocommercials, voice response berichten, E-learning en uiteraard film trailers. In Duitsland spreken ze over een Vlaamse voice-over als Flämische Sprachaufnahme, in Frankrijk noemen ze het een voix off Neerlandophone en in Spanje gaat het om een Locutor Flamenco Belgica.
Albert-Jan Sluis: Hoe boek je een voice-over?
Je belde het bureau, legde uit wat voor voice-over nodig was en vervolgens zocht de casting director van bijvoorbeeld Multi Voice, Inter-Voiceover of Eurovoice een geschikte stem voor je. Dankzij het internet is het boeken van een stem een stuk eenvoudiger geworden. De meeste stemmenbureau s van weleer bestaan nog steeds en uiteraard kun je daar nog steeds terecht. Maar wil je een stem zoeken, dan kan dat tegenwoordig ook op andere manieren.

Contacteer ons