Meer resultaten voor voice over reclame

voice over reclame
Geert Verdonck professionele voice over: de gepaste inleesstem voor het inspreken van uw audio visuele produkties.
12/01 voice over voor demonstratievideo Isabel Corporate Synchronizer. 07/01 stemopname webvideo voor Teak More. 04/01 voice over voor audiogids voor museum Félicien Rops te Namen, tentoonstelling over het leven van Edmond Deman. 15/12 voice over TV-reclamespot voor ATV voor thaterproducent Loge10.
MDB-Producties reclamespots voice-over telefoon-boodschappen.
Your voice in. MDB-Producties is gespecialiseerd in stemproducties, voice-over opdrachten en de productie van reclamespots voor radio en televisie. Hiernaast verleent MDB-producties ook zijn stem aan allerlei commerciële en niet-commerciële reclameboodschappen, wachtdiensten voor antwoordapparaten, in-store boodschappen supermarkten, e-learning toepassingen, instructiefilms en bedrijfsfilms.
Commercials, Radio, TV en Internet Voice-over gezocht? Stem Reclame.
Bovendien weet hij door zijn jarenlange ervaring de tekst juist te interpreteren, heeft hij een uitstekend vermogen tot zelf-regie en is hij uiteraard bijzonder coachbaar, waardoor het product of merk op de beste wijze in een reclame wordt gepromoot. De juiste tone of voice voor elke commercial! Vandaag besteld, uiterlijk morgen in huis! De werkwijze van voice-over.tv.: No Cure, No Pay! Er is geen afnameverplichting. Het tarief wordt vooraf afgesproken, er zijn geen bijkomende kosten. Je ontvangt meerdere takes van de opgegeven tekst. Er is persoonlijk contact over de opdracht.
Voice-over Ilse De Vis.
Volg me op instagram. Of je nu in 1 of meerdere talen werkt, Ilses stem brengt karakter en persoonlijkheid in je videos, reclame of andere projecten. Een minimum aan tijd in de eigen studio en snelle aflevering zorgt voor een vlot proces. Zoek je een exclusieve stem voor je reclamespot, corporate video of web video?
Voice-over worden in 20 stappen Johfrah.be.
Je zal veel tijd moeten investeren in je voice over project. Maar doe dit na je werkuren. Je zult eerst veel geld moeten investeren, wat je er niet meteen zal uithalen. Verbeter je akoestiek! Nieuwe skills aanleren. Je zult opnieuw skills moeten aanleren: Studiotechniek. Tot enkele jaren geleden, toen het internet nog niet zo alomtegenwoordig was, ging een voice-over stem klassiek te werk. Hij liet een demo producen bij een opnamestudio en verspreidde die toen via cassettes! of cds naar de verschillende reclame en geluidsstudios.

Contacteer ons