Zoeken naar voice over plus reclame

voice over plus reclame
Plus reclame voice over 18! YouTube.
Bekijk YouTube zonder advertenties. Niet Proberen 1 mnd kosteloos. Plus reclame voice over 18! Afmelden bij BrainzEntertainment? Abonneren Geabonneerd Afmelden. Wil je hier later nog een keer naar kijken? Log in om deze video toe te voegen aan een afspeellijst.
Plus reclame voice over YouTube.
Bekijk YouTube zonder advertenties. Niet Proberen 1 mnd kosteloos. Plus reclame voice over. Afmelden bij PlayGames? Abonneren Geabonneerd Afmelden 57. Wil je hier later nog een keer naar kijken? Log in om deze video toe te voegen aan een afspeellijst.
Muziek uit reclame en televisieprogramma's' Klik hier: covers.
Een van de meest opvallende reclame van 2014 was die van Bose, waar de samenwerking met de populaire talentenjacht The Voice of Holland heel duidelijk aanwezig is. Waar het in de reclame dan ook gaat om de beleving van de muziek, heeft de zangeres uiteraard een hoofdrol.
Mediacourant.nl Tineke Schouten stopt met tv-reclame C1000.
Giel Beelen beschuldigt Jandino Asporaat van plagiaat. Gordon vindt Anouk in The Voice verschrikkelijk. Andere toppers in november. Flop na flop voor Kim-Lian van der Meij. Talpa bevestigt: Dirk Zeelenberg leverde problemen op. Erland Galjaard ontevreden over RTL Z en Videoland.
Deze stemmen van Bekende Nederlanders worden gebruikt in reclames.
Zelf reageert de BN'er' vol begrip in een interview met De Telegraaf: Als" je mij zeventien keer per dag iets enthousiasts hoort zeggen, dan kan ik wel begrijpen dat je er gek van wordt." De zanger Jan Smit heeft het als stem-acteur van brillenmerk Pearl wel heel bont gemaakt. Hij ontving namelijk de prijs voor de meest irritante BN'er' in een reclame.
Geert Verdonck professionele voice over: de gepaste inleesstem voor het inspreken van uw audio visuele produkties.
Als professionele Vlaamse voice-over voor o.a. radio en televisie, doet Geert Verdonck het stemwerk van zeer uiteenlopende producties zoals reclamespots, corporate video, trailers, voice response IVR, instructievideo's, productpresentaties, audioguides, multimediaproducties, softwaredemo's, bedrijfsvideo's, documentaires enz. Ben je zelf op zoek naar een professionele en betrouwbare commentaarstem voor het inspreken van je eigen produktie? Een klein of een groot project? Neem dan zeker even de tijd om kennis te maken. Op de demopagina vind je verschillende audiofragmenten die je kan beluisteren. Zo krijg je meteen een overzicht van de verschillende voice over opdrachten waarvoor je Geert als voice-over kan boeken. Heb je geen antwoord op je vraag gevonden? Ga naar de contactpagina, stuur een mail en je krijgt snel een antwoord! V o i c e O v e r. 12/01 voice over voor demonstratievideo Isabel Corporate Synchronizer. 07/01 stemopname webvideo voor Teak More. 04/01 voice over voor audiogids voor museum Félicien Rops te Namen, tentoonstelling over het leven van Edmond Deman. 15/12 voice over TV-reclamespot voor ATV voor thaterproducent Loge10. 8/12 aanlevering stem voor documentaire over schrijver Cervantes, over het verhaal van Don Quichote. 4/12 stemopname voor instructievideo Verocount. 28/11 voice-over voor softwaredemo's' Expert M plus van Kluwer Software.
Mijn leven is veranderd door een Center Parcsreclame De Volkskrant. Deel dit artikel. Loading.
En nu die Center Parcsreclame. Hij is sowieso goed gemaakt, en voorzien van een diepe vorm van ironie die je zelden tegenkomt in Center Parcsreclames, of bij Center Parcs zelf, of überhaupt in reclames de voice-over van Raymonde de Kuyper helpt daar nogal bij, maar ook de tekst. Ik zal hem even oplepelen, misschien is hij ook voor u levensveranderend en dat scheelt weer een hoop boeken van Eckhart Tolle lezen en mindfulnesscursussen volgen. De reclame gaat heel erg over ja zeggen.
The Voice Senior VTM.
Schrijf je in voor een nieuw seizoen van The Voice Senior! The Voice Senior. Zo reageert de allereerste winnaar van The Voice Senior 2018! The Voice Senior. Rita gaat nog een keer goed los op het podium! The Voice Senior.
Stemmenweb.
Plus snijdt weer maatschappelijk thema aan in tv-commercial.
Plus Kerstmis 2017. Plus staat middenin de samenleving. Esmee Blom, communicatiemanager bij Plus, zegt nu in toelichting: Plus staat als supermarkt middenin de samenleving. Heel Nederland komt bij ons over de vloer, dus we weten wat er bij mensen speelt.
Audi uit de bocht met controversiële reclame die vrouwen met occasies vergelijkt Bizar HLN.
Wasmiddelproducent China zegt sorry na racistische reclame. Walgelijk en seksistisch. Volgens The South China Morning Post noemen Chinezen de advertentie op Twitter-variant Weibo seksistisch" en walgelijk. Pagina's' over de discussie trekken honderdduizenden lezers. Audi laat aan de krant weten dat het nog eens goed naar de reclamecampagne kijkt.

Contacteer ons