Meer resultaten voor professionele voice over

professionele voice over
Voice Over Gezocht? ALLE Professionele VoiceOvers bij VoiceCowboys.
VoiceCowboys.nl begrijpt dat. Door samen met onze professionele voice-overs efficiënt te werken kunnen wij de goedkoopste voice over tarieven van Nederland hanteren. Tegelijkertijd voegen we waarde toe met onze gratis audionabewerkingservice. Bekijk alle stemmen. Voice over tarieven. Alles over voice-overs.
Vlaamse voice-over Johfrah Lefebvre Flemish Voice-Actor.
Voor andere prijzen, check je best de tarieven calculator. Vraag: Ik ben op zoek naar een voice over met een eigen home studio. Johfrah Lefebvre 2018-03-29T2226010000.: Vraag: Ik ben op zoek naar een voice over met een eigen home studio. Antwoord: Ik heb een professionele homestudio.
Voice-over Ilse De Vis.
Bekijk haar dialectenfilmpje onderaan. Ilse spreekt je professionele voice-overs in met een heldere en veelzijdige stem. Van naturel tot vrolijk, van zakelijk tot stoer: jij vraagt het, zij zegt het! Ze heeft een eigen thuisstudio waardoor er snel ingesproken en geleverd kan worden.
Voice-over worden in 20 stappen Johfrah.be.
Stop al zeker niet met studeren om het te gaan maken als voice-over. En geef al zeker je job niet op om je droom na te jagen. Je zal veel tijd moeten investeren in je voice over project. Maar doe dit na je werkuren.
Toepassingen VOICEOVERS.
Professionele stemmen in meer dan 50 talen brengen uw teksten en applicaties tot leven. VOICEOVERS produceert kant-en-klare commercials, audio guides en alle andere toepassingen waarbij sound design, dubbing, muziekproductie en mixing nodig zijn. En levert indien gewenst ook ondersteundende services zoals vertaling, concept en copywriting, met onze partners. Van script tot audio master. Bekijk en beluister de mogelijke toepassingen hieronder en zie voor welke merken en projecten wij reeds de eer hadden te mogen werken. door admin Published 14/05/2014 Last modified 16/05/2016. Voice over voor Animatie.
Voice-over gezocht? Albert-Jan Sluis stemacteur met eigen studio.
In mijn professionele studio kan ik elke tekst inspreken. Ik beschik over een geluiddichte spreekcel en werk met state of the art software en apparatuur. Het is mogelijk om op afstand mee te luisteren tijdens de opname en te regisseren via bijvoorbeeld Skype of SessionLink.
De studio VOICEOVERS.
En ook zeker niet onbelangrijk, we ontvangen u in een informele maar professionele sfeer, met de koffie van Mr Clooney. We maken een heerlijke cappucino mocht u daar zin in hebben. De op maat gemaakte vocal booth of opnamecabine heeft de ideale akoestiek voor stemopnames. Deze is uitgerust met klassieke Neumann en Shure microfoons, met Beyer Dynamic, Sony en Sennheiser hoofdtelefoons, en met aan de muur bevestigde schermen voor dubbing naar video. Tot drie mensen vinden er een zitplaats voor diverse opnames zoals interview opnames, meerstemmige opnames of elke andere opname waarbij interactie tussen de verschillende stemmen nodig is. Klanten kunnen vanop afstand met de studio connecteren om zo via Source Live of Skype mee te luisteren en te regisseren. Er bestaat zelfs een app voor. Voor de in de techniek geïnteresseerden: De studio beschikt over een Avid Pro Tools HD System met 192io en Omni HD interfaces, Adam S3X-H Dynaudio Acoustics monitoring, Procontrol control surface, Avalon, SPL en SP preamps, Neumann U87 en TLM127, Shure SM7B en Studio Projects microphones, hoofdtelefoons van Beyer Dynamic, Sony, AKG en Focal Audio, plugins van Waves, McDSP, Abbey Road, Softube, TC Electronic, Izotope, TL Audio, WaveArts, Native Instruments, Spectrasonics, UVI en URS.
Onze stemacteurs stemmenbureau Voicebooking.com.
Daarnaast zijn ze ook ingezet voor TV-commercials, radiocommercials, voice response berichten, E-learning en uiteraard film trailers. In Duitsland spreken ze over een Vlaamse voice-over als Flämische Sprachaufnahme, in Frankrijk noemen ze het een voix off Neerlandophone en in Spanje gaat het om een Locutor Flamenco Belgica.
Voice-over stem Professionele voice-over Geert Houck.
Geert is al meer dan 25 jaar dagelijks te horen op de radio als presentator. Professionele voice-over met lange ervaring. Luister op de demopagina. Een lange lijst met tevreden klanten. De klankkleur van Geert is warm en wekt vertrouwen. Hij klinkt enthousiast, informatief, vriendelijk., Maar nooit schreeuwerig commercieel. Als Master in de Germaanse talen staat hij garant voor een vlekkeloos Nederlands en Engels. In overleg met de klant kan hij een tekst ook in makkelijk verstaanbare spreektaal omzetten. Zijn VRT-stemattest is een kwaliteitslabel voor correct en begrijpelijk Nederlands. Verschillende types voice-over. Bedrijfsfilms, webvideo en e-learning. Documentaire, publi-reportage en event-presentatie. Telefoonboodschappen in verschillende talen. Rechtstreeks bij de stemartiest. Studiohuur inbegrepen in de prijs. Geen commissie voor een stemmenbank. Dus voordelige tarieven. Waarom kiezen voor Geert Houck? 25 jaar dagelijkse radio-ervaring U werkt met een bekende stem. Interview Daniël Termont. AXA flagship store. Hoe klinkt voice-over stem? In deze korte demo krijgt u een overzicht van wat Geert allemaal in zijn mars heeft: van bedrijfsfilms over telefoonboodschappen tot e-learning.:
Geert Verdonck professionele voice over: de gepaste inleesstem voor het inspreken van uw audio visuele produkties.
Ben je zelf op zoek naar een professionele en betrouwbare commentaarstem voor het inspreken van je eigen produktie? Een klein of een groot project? Neem dan zeker even de tijd om kennis te maken. Op de demopagina vind je verschillende audiofragmenten die je kan beluisteren. Zo krijg je meteen een overzicht van de verschillende voice over opdrachten waarvoor je Geert als voice-over kan boeken.

Contacteer ons