Zoeken naar vlaamse voice over

vlaamse voice over
David Claes Vlaamse Voice Over Flemish Voice Over Flemish voice over flemish voice actor.
Op deze website kan je voor jezelf uitmaken of ik die stem voor je kan zijn. Meer over David. Commercials kort Corporate kort E learning kort Neutrale Tone of Voice Gevoelige Tone of Voice Frisse Tone of Voice Enthousiaste Tone of Voice.
SeniorenNet Website voor de actieve 50-plusser.
In 1770 ontdekt hij bij toeval dat potloodstrepen verwijderd kunnen worden door er met een stuk rubber overheen te wrijven. Vanaf dat moment worden er stukjes rubber als gum verkocht. Jeff Bezos beschuldigt Trump-vertrouweling van chantage met naaktfoto's.' 16, miljoen kinderen krijgen vrijdag nieuwe Vlaamse kinderbijslag.
canvas.be. VRTNU. Play. Facebook. Twitter. Instagram. canvas. CIM. Uit in Vlaanderen. VRTNU. VRTNU. VRTNU.
Italiaanse dramareeks over het leven van twee vriendinnen die opgroeien in een volksbuurt in Napels. Gebaseerd op de romans van Elena Ferrante. Scandinavische thrillerreeks waarin de Zweedse en Deense veiligheidsdiensten hun krachten bundelen om een op handen zijnde terroristische aanslag te voorkomen.
Vlaamse Flemish UK English Voice Overs Copywriting Translations Vertalingen Engels-Nederlands Frans-Nederlands.
Drietalige voice over. Native Vlaamse, met een enorme passie voor stemmetjes en accenten. Je zoekt iemand die een Brits en een Amerikaans accent niet door elkaar haalt? Iemand die vlekkeloos en zonder Vlaamse tongval een anderstalige voice over kan inspreken, een near-native?
Luidop! Vlaamse stem voor voice-over en presentatie.
Vlaamse stem voor voice-over en presentatie. Vlaamse stem voor radio en tv-commercials, reportages, telefoonsystemen en online producties. Presentator voor live evenementen, optredens, persvoorstellingen, infosessies, productvoorstellingen en radioprogramma's.' Geluidsversterking voor pers en productvoorstellingen, recepties en kleinere evenementen. Beluister enkele voorbeelden. Eindejaarsshoppen Elektro Geel.
Vlaamse voice-over.
Voice overs voor. Amerikaanse voice over. Britse voice over. Duitse voice over. Engelse voice over. Franse voice over. Nederlandse voice over. Spaanse voice over. Vlaamse voice over. Freelancers TV-Makers De Vlaamse Televisie Academie. Categorie: verschillende beroepen Freelance acteur, regisseur en presentator.
Freelancers TV-Makers De Vlaamse Televisie Academie.
Categorie: Voice-over Mannelijk Michiel is een Vlaamse voice-over, een stem die teksten, commercials, e-learning, bedrijfs. Categorie: Voice-over Mannelijk Een stem is iets unieks. Wat de ene stem niet kan, kan de andere dan weer wel. Ik spreek n. Vlaamse Televisie Academie All rights reserved.
Voice-over stemmen voor bedrijfsfilms, reclame of e-learning?
Eline heeft een hele veelzijdige stem. U kunt haar kennen van alle nummers van de top 2000, als station voice van NPO radio 2 en vroeger 3FM, maar ook van reclames, bedrijfsfilms, en telefoonsystemen. De klank leeftijd van Eline gaat van 18 tot 45 jaar oud, haar echt leeftijd zit er ergens tussenin.
ANN GRUTMAN Vlaamse voiceover stem, actrice, host en coach Ann Grutman.
Steffy Merlevede Sporza/Radio1: Ik denk nog vaak terug aan Anns coaching, ik vond dat super. Haar tips waren de basis van alles en ik gebruik ze nu nog steeds. Ik vond vooral dat Ann mij goed kon motiveren: ze vond steeds iets positiefs waardoor ik meer durfde.
Vlaamse voice-over, stem voor al uw audivisuele producties Flemish Voice Over Bellevoice.
Of zoekt u een leuke stem voor uw audioguide, interactive voice response IVR., e-learning of navigatie? Dan bent u hier aan het juiste adres. Beluister en bekijk een aantal demo's' waardoor u kan ontdekken hoe ik gevoel kan leggen in uw tekst zodat u uw doel kan bereiken.
Voice Over Geert Houck Voice-over stem.
Voice Over Geert Houck. Geert is een bekende Belgische stem met meer dan twintig jaar dagelijkse radio-ervaring. Zijn stem is rustig, informatief, beheerst en vertrouwenwekkend. Als u op zoek bent naar een schreeuwerige commerciƫle stem, dan bent u hier niet aan het goede adres. Geert staat bekend om zijn professionele stem en onberispelijke uitspraak, zowel in het Nederlands als het Engels. Hij heeft al sinds 1991 een VRT-stemattest. Hij maakt al meer dan twintig jaar een dagelijks radio-programma, eerst bij Studio Brussel, nu bij Radio 2 Oost-Vlaanderen. Vijftien jaar lang was hij ook anker van de West-Vlaamse TV-stations WTV en Focus. Hij was ook een tijdje trailerstem voor TV1. Vanuit zijn eigen opnamestudio kan Geert teksten inlezen en snel bezorgen via het internet. Of u op zoek bent naar een Vlaamse voice-over voor uw bedrijfsfilm, documentaire, webvideo, reclameboodschap, educatieve video, telefoonboodschap, e-learning of audiogids, Geert Houck is de juiste spreker die u dit snel kan leveren.

Contacteer ons