Meer resultaten voor vlaamse voice over

vlaamse voice over
Serge De Marre Wikipedia.
Zo deed hij onder meer live-verslaggeving over de De dood van Osama bin Laden, de schietpartij in Newtown, Connecticut en de aankondiging van de iPhone 5. Vanuit de VS blijft De Marre vooralsnog actief als stemacteur voor Vlaamse reclamespots. Ook is hij sindsdien tijdens vakantieperiodes in België nog regelmatig ingeschakeld als vervangend presentator bij Q-music.
Wim Corneillie Vlaamse voice-over.
Deze activiteit werd al snel gevolgd door het inspreken van diverse reclamespots, bedrijfsfilms, telefoonlijnen, winkelreclame, tv-programmas. Ondertussen is hij een vaste waarde in het Vlaamse stemmenlandschap. Je hoort zijn stem voorbijflitsen in de reclameblokken van alle Vlaamse radio en tv-zenders.
Startpagina Medialaan De Persgroep Publishing.
Zoals de traditie het wil, werd de meiboom geplant. Nieuws brengen, kritische vragen stellen en duidelijke antwoorden geven aan onze kijkers, lezers, surfers en luisteraars: dat is de missie van onze nieuwsmedia, 24u per dag, iedere seconde van het jaar.
Vlaamse Voice Over Stem Alle Belgische Stemacteurs VoiceCowboys.
Zo zegt een Nederlandse voice over bijvoorbeeld térápuit en een Vlaamse stemacteur térápeut, om maar een verschil te noemen. En bij de warme bakker in Antwerpen bestel je beter geen harde bolletjes maar pistolets. Mocht onze Belgische voice-over een ongebruikelijk woord in het Vlaams tegenkomen in je tekst zal hij altijd even met je contacten.
About Kristien Maes Vlaamse voice-over De Stemfabriek.
Eén: Reporter voor Vlaanderen Vakantieland en Iedereen Beroemd all r ound programma medewerker. 4FM nu JoeFM, Donna, Studio Brussel en Radio 1. Medeoprichter van theatercollectief Endewolf. Presentaties van concerten, presenteren op evenementen Vakantiesalon, prijsuitreikingen Oxfam, Vlaanderen Lekkerland, festivals Ottertrotter, moderator tijdens debat., TALEN / LANGUAGES. Nederlands Vlaamse tongval, Frans, Engels, Spaans, Duits.
SeniorenNet Website voor de actieve 50-plusser.
In 1770 ontdekt hij bij toeval dat potloodstrepen verwijderd kunnen worden door er met een stuk rubber overheen te wrijven. Vanaf dat moment worden er stukjes rubber als gum verkocht. Jeff Bezos beschuldigt Trump-vertrouweling van chantage met naaktfoto's.' 16, miljoen kinderen krijgen vrijdag nieuwe Vlaamse kinderbijslag.
canvas.be. canvas. VRTNU. Play. Facebook. Twitter. Instagram. canvas. CIM. Uit in Vlaanderen. VRTNU. VRTNU. VRTNU.
Franse thrillerreeks over een speciale afdeling van de Franse Staatsveiligheid waarvan de agenten in vijandige landen op zoek gaan naar informanten. tot 31 maart op vrt nu. De Noorse politieke thrillerreeks Occupied kan zo in het lijstje van Scandinavische topseries waar ook The Killing, Borgen en The Bridge thuishoren.
Voice Over Geert Houck Voice-over stem.
Voice Over Geert Houck. Geert is een bekende Belgische stem met meer dan twintig jaar dagelijkse radio-ervaring. Zijn stem is rustig, informatief, beheerst en vertrouwenwekkend. Als u op zoek bent naar een schreeuwerige commerciële stem, dan bent u hier niet aan het goede adres. Geert staat bekend om zijn professionele stem en onberispelijke uitspraak, zowel in het Nederlands als het Engels. Hij heeft al sinds 1991 een VRT-stemattest. Hij maakt al meer dan twintig jaar een dagelijks radio-programma, eerst bij Studio Brussel, nu bij Radio 2 Oost-Vlaanderen. Vijftien jaar lang was hij ook anker van de West-Vlaamse TV-stations WTV en Focus. Hij was ook een tijdje trailerstem voor TV1. Vanuit zijn eigen opnamestudio kan Geert teksten inlezen en snel bezorgen via het internet. Of u op zoek bent naar een Vlaamse voice-over voor uw bedrijfsfilm, documentaire, webvideo, reclameboodschap, educatieve video, telefoonboodschap, e-learning of audiogids, Geert Houck is de juiste spreker die u dit snel kan leveren.
Freelancer voice-over Freelancer.be.
Voice-over, videomontage WENDUINE. Als professionele voice-over spreek ik documentaires in voor Eén en Canvas. Maar ook in corporate videos, reclamespots, trailers en televi. voice-over Voiceovertekst schrijven videomontage audio montage Cameraman. Voice Over, Vertaling Engels-Ned. Borgerhout 35 p/u. Vertaler Engels-Nederlands, Frans-Nederlands, en Vlaamse voice over met een universitaire achtergrond in de Engelse Taal en Letterkunde. voice-over copywriting vertalen engels vertalen frans proofreading Voiceovertekst schrijven herschrijven.
Luidop! Vlaamse stem voor voice-over en presentatie.
Vlaamse stem voor voice-over en presentatie. Vlaamse stem voor radio en tv-commercials, reportages, telefoonsystemen en online producties. Presentator voor live evenementen, optredens, persvoorstellingen, infosessies, productvoorstellingen en radioprogramma's.' Geluidsversterking voor pers en productvoorstellingen, recepties en kleinere evenementen. Beluister enkele voorbeelden. Eindejaarsshoppen Elektro Geel.
Vlaamse voicecast voor Brave" is bekend Kinepolis België.
Leer alvast alle Brave-personnages" kennen en kom te weten wie hun stem vertolkt in de Vlaamse versie! Een jonge, rebelse prinses die het helemaal niet eens is met de toekomst die voor haar werd uitgestippeld door haar familie. Stem: Evelien Bosmans. De mooie koningin en moeder van Merida, die van haar dochter een echte prinses probeert te maken. Stem: Els Dottermans. Een heldhaftige krijger met een groot hart, die net als zijn dochter een passie heeft voor zwaard en boog. Stem: Hubert Damen. Op het eerste zicht een onschuldig oud dametje dat over magische krachten blijkt te beschikken.

Contacteer ons