Michiel Thiron

Vlaamse voice over - Flemish voice over

Reclamestem - Inleesstem

© 2017         Voltavoice

Corporate movies

         TV Commercials

         TV Commercials

 
 
 

 

Hoe gaan we te werk

 

Op zoek naar een commentaarstem en dit voor een bedrijfsfilm, internetfilmpje of een presentatie ? Dan zit je goed bij mij. Nadat we de tekst of script hebben ontvangen, starten we de opnames in onze eigen homestudio.  Via e-mail,  dropbox of ftp server wordt het resultaat doorgestuurd. Het gaat hier dan om de ruwe versie, waar we de meeste ademhalingsgeluiden hebben verwijderd.  Tijdens het opnemen is er geen gebruik gemaakt van equalizing of compressie. Indien jullie dit toch wensen, kunnen we op voorhand een voorbeeld doorsturen, dit na de definitieve toewijzing van de opdracht. We lezen graag ook een 3 tal zinnen in zodat je een idee hebt van de snelheid van opname en intonatie.  

 

De opnames kunnen onbeperkt gebruikt worden dit zonder buy out. Na het leveren van de opname files krijg je van ons een factuur, met een betalingstermijn van 10 dagen. De betaling kan gebeuren via een overschrijving of paypall. Bij het niet betalen van de factuur hebben we het recht om het gebruik van de opname op te schorten. Fouten in de opnames of kleine tekstwijzigingen moeten binnen de 14 dagen gemeld worden. De takes worden dan opnieuw ingelezen zonder extra kosten. Na de termijn van 14 dagen worden er extra kosten aangerekend.

 

We komen ook graag naar een opnamestudio in je buurt, dit zowel in België als in Nederland. De prijzen hiervoor zijn steeds in onderling overleg af te spreken.