Zoeken naar wat is voice over

wat is voice over
Voice over 6 definities Encyclo.
De voice-over is een stem die buitenbeelds commentaar geeft op wat er in een fictiefilm of feitenfilm te zien is. Deze vertelstem kan een van de personages zijn die in het verhaal optreden, maar dat is niet altijd het geval.
VoiceOver uitzetten Switch Help Center.
Standaard is dit het commando om VoiceOver in en uit te schakelen. Voorkom dat je VoiceOver per ongeluk start. Wil je voorkomen dat VoiceOver start als je per ongeluk 3 keer snel na elkaar op de thuisknop drukt? Ga dan opnieuw naar Instellingen Algemeen Toegankelijkheid. Helemaal onderaan vind je de optie Activeringsknop. Hier kan je bepalen wat er gebeurd als je 3 maal op de thuisknop druk.
Toegankelijkheid Zien Mac Apple BE.
VoiceOver op Mac. VoiceOver vertelt je niet alleen wat er op je Mac gebeurt. Deze schermlezer kan je ook helpen dingen voor elkaar te krijgen. Zo hoor je een beschrijving van alle elementen op het scherm. Tussendoor krijg je nuttige hints of je nu liever werkt met gebaren, een toetsenbord of een brailleleesregel. VoiceOver ondersteunt meer dan 35 talen. En je kunt kiezen uit meerdere stemmen. Aan de slag met VoiceOver. Lees meer over ondersteunde talen voor VoiceOver. VoiceOver in apps. VoiceOver is uniek omdat het geen aparte schermleesapp is.
Wat is een voice-over? Marketingtermen.nl.
Een voice-over is een gesproken tekst die beelden begeleidt, meestal op televisie. De voice-over kan een vertelstem zijn die buiten beeld de items van een tv-programma aan elkaar praat, de commentaarstem bij een film of documentaire, of de verteller die de boodschap van een reclamecommercial overbrengt.
Toegankelijkheid Zien iPhone Apple BE.
Lees meer over het gebruik van VoiceOver met apps van andere fabrikanten. VoiceOver op iPhone. Je kunt VoiceOver met een simpele reeks bewegingen bedienen. Als je je vinger ergens op het display zet of over het display sleept, vertelt VoiceOver wat daar te zien is.
Wat is een voice-over? Betekenis Carrièretips VoiceCowboys.
Hoe het werkt. Voice over tarieven. Alles over voice-overs. Deze pagina is gewijd aan de voice-over en behandelt de meest gestelde vragen. Wat is een voice over? De voice-over geschiedenis. Wie worden voice-over? Hoe word je voice-over? De voice-over studio.
VoiceOver Wikipedia.
Informatiepagina op Apple. VoiceOver is de standaard schermlezer op OS X, iOS en diverse iPod s. Met VoiceOver kunnen gebruikers hun Apple apparaat bedienen met gesproken commando's' en het toetsenbord. De functie is ontwikkeld voor gebruikers die blind zijn, of een slecht zicht hebben.
Voice-over Wikipedia.
Een mogelijk nadeel is dat de commentaarstem wat onpersoonlijk overkomt, maar toch wordt er in feitenprogramma's' veelvuldig gebruik van gemaakt. 1 In persoonlijke documentaires verwoordt de maker soms de eigen gedachten en gevoelens over het onderwerp in een voice-over. Bij een speelfilm wordt een voice-over vaak ingezet als verteller van de gedachten van een personage, of als verteller van het verhaal de ik van het verhaal, ingesproken door een hoofdrolspeler of door een aparte acteur.
VoiceOver MacABC.
Het is alsof er iemand naast u zit die u vertelt wat er gebeurt. VoiceOver werkt samen met alle programmas die standaard op uw Mac staan geïnstalleerd. Op het website adres http//www.apple.com/accessibility/voiceover/: treft u uitgebreide documentatie en Engelstalige instructiefilms aan over VoiceOver.

Contacteer ons