Zoeken naar bekende nederlandse voice overs

bekende nederlandse voice overs
Stemmen inspreken voor tekenfilms Stemmen tekenfilms.
Het is dan ook niet gek dat er vaak bekende acteurs worden gevraagd om deze stemmen in te spreken. Zij hebben immers ervaring met het improviseren en acteren. Stemmen in Nederlandstalige tekenfilms. De meeste Nederlandse tekenfilms zijn niet in Nederland gemaakt.
Michael Blijleven Nederlandse voice over met heldere stem.
Of jouw productie nu een enthousiaste, vrolijke, sympathieke, stoere of een verkopende tone of voice nodig heeft, ik kan je helpen. Beluister een aantal van mijn eerder ingesproken producties en beoordeel zelf of mijn stem ook jouw stem kan zijn.
BIO Fernando HalmanFernando Halman.
Toch was zij degene die hem uiteindelijk stimuleerde om toch die kant op te gaan. Fernando Halman is inmiddels een bekende naam, of beter gezegd een bekende stem in Nederland. Met zijn deelname aan de dj-wedstrijd Hey DJ van BNN zette Fernando zijn eerste stappen in de radiowereld.
Nederlandse voice-over stemmen Premium Voices.
Heb geen verbeterpunten betreft geleverd producten Tarieven bij meer afname verlagen wij zetten het door naar de klant maar die hikken vaak tegen de prijs en gaan het zelf inspreken. We werken sinds een 2-tal jaar samen met Premium Voices voor voice overs in verschillende talen en zijn super tevreden!
De Stemmen 10 van Nederlands beste voice-overs met eigen thuis studio.
Top 10 Beste Nederlandse Acteurs talent uit de lage landen XGN.nl.
We openen deze top 10 beste Nederlandse acteurs met Bas Rutten. De Tilburger is een wereldberoemd MMA vechter die al vanaf zijn twaalfde bezig is met vechtsport. Maar niet alleen dat maakt Rutten bekend. Hij is de co-host in een MMA programma, maar ook speelt hij in diverse films en series een rol. Zo is Rutten te zien in Paul Blart Mall Cop 2 en in The King of Queens. Van voice overs en motion capture is Rutten ook niet vies: hij verzorgde de stem van Sebastiaan de wolf in de film Zookeeper en deed de motion capture in Grand Theft Auto IV voor Niko Bellic.
RTL XL.
Zo worden de Nederlandse voice-overs van Disneyland Paris ingesproken Looopings.
Veenstra hoeft voor het inspreken niet naar Parijs te komen: hij mag zijn eigen thuisstudio gebruiken. ZIE OOK: Fransen zagen Nederlandse stem in Disneyland Paris niet zitten. Ik" kreeg net de teksten binnen, die ga ik nu inspreken" vertelt de Disney-stem.
Peter van der Vorst pleit voor prijs voor voice-overs Mediacourant.nl.
Mon 04 Apr 2016 om 2124.: Bekende tekenfilm-vertellers: Jeroen Keers, Jon van Eerd, Wim van Rooijen, Arnold Gelderman, Doc Brown. Mon 04 Apr 2016 om 2126.: @TekenfilmTutje: En Dick Poons! Mon 04 Apr 2016 om 2134.: @ TekenfilmTutje: Doc Harris, niet Doc Brown. Doc Brown is van Back To The Future.; Mon 04 Apr 2016 om 2136.: Dragon Ball Z! geen goed idee. Mon 04 Apr 2016 om 2216.: En ontsla ajb die Voice over van Miljoenenjacht. Jeroen Marre Wie die man heeft aangenomen heeft echt GEEN verstand van VO. Hoe hij tijdens de leader de naam Linda de Mol schreeuwt. De man heeft totaal geen urgente stem om die show te dragen of kleur te geven. Wim van Putten asap terug aub! Mon 04 Apr 2016 om 2251.: Dick Poons is al jaren dood, gek. Tue 05 Apr 2016 om 031.: Klopt Miljoenenjacht is tegenwoordig slecht en die vent bij SBS die dat Thuis op Zondag enzo doet ook. Heel hoog piepstemmetje. Las laatst dat hij bij eindredactie sbs zit en daarom allemaal Voice overs mag doen.
Stemmenbank en Stemmenbureau Murekla.
Murekla heeft met zijn Stemmenbureau als extra service een eigen Stemmenbank met vrouwelijke en mannelijke bekende stemacteurs. Bekende Nederlanders dat wil zeggen: bekende voice overs van Nationale radio en televisie zorgen voor extra attentie van uw boodschap. Dat is één van de redenen waarom Murekla graag gebruik maakt van deze professionele stemacteurs / voice overs in zijn stemmenbank.
Home De Beste van Nederland.
De presentatie van de Beste van Nederland is in handen van vertrouwd RTL gezicht Kevin Brouwer en bekende zangeres Raffaëla Paton. De voice overs worden gedaan door Edwin Noorlander, DJ bij Radio538. De Beste van Nederland is het eerste initiatief wat vloggen op televisie heeft gebracht.

Contacteer ons