Meer resultaten voor bekende voice over

bekende voice over
Voice Over Geert Houck Voice-over stem.
Voice Over Geert Houck. Geert is een bekende Belgische stem met meer dan twintig jaar dagelijkse radio-ervaring. Zijn stem is rustig, informatief, beheerst en vertrouwenwekkend. Als u op zoek bent naar een schreeuwerige commerciële stem, dan bent u hier niet aan het goede adres.
About VOXCAST Stemmenbureau, Voice-over agency, Voix off agency.
Ook sprak hij programma's' in voor Veronica en Net5. Momenteel begeleidt Michiel, naast zijn eigen voice-over werk, veel bekende stemmen, journalisten en presentatoren bij het uitoefenen van hun beroep. Hij is onder andere de vaste stem van het programma Galileo en Voor de Rechter bij RTL5.
Stemacteur Wikipedia.
Naast de dramaturgische kennis van de film of serie heeft de regisseur de eindredactie over de vertaling, moet hij/zij de beslissing nemen welke tekst definitief wordt ingesproken, en moet hij of zij verstand hebben van het gebruik van de stem, over hoe een stem moet klinken en hoe de tekst goed synchroon kan lopen met het beeld. Bekende acteurs als stemacteur bewerken.
VOICEOVERS De juiste voice over voor uw project.
De juiste voice over voor uw project. STEMOPNAMES EN SOUNDDESIGN SINDS 2003. Welkom bij VOICE OVERS, sinds 2003 het adres voor kwaliteits voice over opnames in meer dan 50 talen. Op zoek naar een compleet geproduceerde commercial of audio guide?
Buro20 Bertine Krol, voice-over.
Van Heineken en Nutricia tot Rijkswaterstaat en ProRail. Maar ook voor Greenpeace, Solidaridad, VUMC, AMC, Artis, het Rijksmuseum, het Van Gogh Museum. En voor tal van kleinere of minder bekende bedrijven en instellingen, als gemeentes en scholen. Bekijk mijn portfolio.
Bilingual voice over Denise Rivera.
Denise is dé bilingual voice over voor uw project! Denise Stahlie Rivera kan verschillende type stemmen aannemen en accenten imiteren. Zo heeft Denise een Vodafone productie ingesproken met een Brits accent. Haar meest bekende imitatie is die van Koningin Maxima.
Voice-Over / Stemacteur Bob Stoop professionele opnamestudio.
In persoonlijke documentaires verwoordt de maker soms de eigen gedachten en gevoelens over het onderwerp in een voice-over. Wikipedia Voice-over vervolg. Bij een speelfilm wordt een voice-over vaak ingezet als verteller van de gedachten van een personage, of als verteller van het verhaal de ik van het verhaal, ingesproken door een hoofdrolspeler of door een aparte acteur. De voice-over is hierbij een snelle techniek om bijkomende informatie te geven, die anders meer verteltijd in beslag zou nemen en soms onnodig duur of zelfs onmogelijk te filmen is. Het tempo vertelritme waarin de gebeurtenissen worden verteld kan zo verhoogd worden. Ook reclamespots worden vaak van voice-overs voorzien. Sommige bekende acteurs en presentatoren doen het inspreken van teksten als bijverdienste schnabbel.
Peter van der Vorst pleit voor prijs voor voice-overs Mediacourant.nl.
Ik hoop dan wel dat niet alleen de bekende Nederlanders mee mogen doen. Per slot van rekening zijn er veel meer echt goede voice-overs. Denk daarbij aan de mensen die station-voice zijn en de vele onbekende voiceovers die tv-programmas inspreken. Mon 04 Apr 2016 om 1034.: En de brandstapel voor de rottigste achtergrondmuziek, waardoor de beste voice-over niet meer te verstaan is. Mon 04 Apr 2016 om 1102.: Deze categorie kan er nog wel bij. Mon 04 Apr 2016 om 1115.: Ooit Herman den Blijker een voice over horen inspreken?
Adverteren-kies-een-voice-over RTV Rijnmond.
Daar kunt u tevens terecht voor de voice-over tarieven van bekende Nederlanders. Vriendin rapper Feis: de straatcode is gebroken. Rotterdamse wethouder Visser stapt op na lekken geheime informatie. Brandweer redt baby uit brandende portiekflat. Bijzonder huis te koop: De Bernisse Molen in Geervliet. Duwbak met 200 ton afval in brand in Botlek. Ridderkerker blijft vastzitten voor neersteken bedrijfsleider supermarkt. Twee verdachten van mishandeling Tommy vrij. Rotterdam laat extern onderzoek doen naar lekken Visser. Vlaardingse bezingt Hoekse Lijn drama. Woonwarenhuis overvallen in Vlaardingen. Feyenoord-fans over Advocaat: We moeten vooruit, niet achteruit. Jeugdspeler Denzel Hall tekent profcontract bij Feyenoord. Pim Verbeek stopt als bondscoach van Oman. Feyenoord niet akkoord met vuurwerkstraf. Van Persie niet op trainingsveld, Malacia traint apart. Over RTV Rijnmond. Over RTV Rijnmond. RTV Rijnmond Apps. Werken bij RTV Rijnmond. Als de sirene gaat. Laatste sport nieuws. Kies een Voice Over.
Eerste webwinkel voor voice-overs: Voicebooking.com Emerce.
De site werkt met bekende voice-overs als Peter Teekamp, Hannelore Zwitserlood, Arlo van Sluis, Beatrijs Sluijter en Jente Kater. Voicebooking.com is een online stemmenbureau opgericht door voice-over en oud Radio 538-dj Jente Kater: Wat mij opviel is dat je bij het zoeken naar een voice-over een overdaad aan stemmen krijgt voorgeschoteld waardoor je door de bomen het bos niet meer ziet.
Voice-over Bekende Nederlandse stem Voice-over Ivo Martijn.
Wil je daarna nog iets aangepast hebben, zoals tempo, nadruk of tone of voice, dan valt dat uiteraard gewoon binnen het afgesproken tarief, evenals een kleine tekstwijziging. Een tekst werkt op papier toch altijd anders dan wanneer je hem uitgesproken hoort. Meer informatie over mijn thuisstudio vind je hier.

Contacteer ons