Resultaten voor Vlaamse voice-over

Vlaamse voice-over
VTM KIDS.
Zotte voetbalchallenges tussen Martijn en professionele voetbalster! In de zetel met Angela: Hoe" moet ik kussen." LOL: Hoe reageren Jamilla en Jens op de grappigste filmpjes van het internet? Dit is de choreo voor Altijd Leuker Samen van de Vloglab Band.
Freelancer voice-over Freelancer.be.
Vertaler Engels-Nederlands, Frans-Nederlands, en Vlaamse voice over met een universitaire achtergrond in de Engelse Taal en Letterkunde. voice-over copywriting vertalen engels vertalen frans proofreading Voiceovertekst schrijven herschrijven. Copywriting, vertaling, eindredactie Willebroek 65 p/u. Meteen met de deur in huis: ik ben te huur.
Xander De Rycke @xanderycke Twitter.
@ xanderycke niet meer negeren @ xanderycke negeren Volgen @ xanderycke volgen Volg je nu Je volgt @ xanderycke Ontvolgen @ xanderycke ontvolgen Geblokkeerd @ xanderycke geblokkeerd Deblokkeren @ xanderycke deblokkeren In afwachting Volgverzoek aan @ xanderycke in behandeling Annuleren Je volgverzoek aan @ xanderycke annuleren.
Vlaamse voice-overs VoiceCowboys.
Bestel je voor 1000: uur s ochtends ontvang je de voice-over nog dezelfde dag. Ook hebben we een scherp tarief met onze stemmen afgesproken waar je als klant van VoiceCowboys van profiteert. Het bestellen van een Vlaamse inleesstem gaat heel eenvoudig.
About Kristien Maes Vlaamse voice-over De Stemfabriek.
Zowel commerciële spots voor radio en televisie als animatie, informatief, voice-over, antwoordapparaten., Opdrachten uitgevoerd voor uiteenlopende klanten: CA, Universal Music, Bobbejaanland, Het Belang Van Limburg, Gazet Van Antwerpen, John Frieda, Nintendo, Junkers, Alpro Soya, Milka, Veritas, McDonalds, Sleepworld, Mentos, Toshiba, Davidsfonds, Studio Brussel, Zwitsal, Mobistar, Hello Fresh, Delhaize. Stemactrice in De Smurfen 3D 1 2 Grace, Krats in het wild op Ketnet. Ketnet: wrapper presentatrice van programma's' als Op Schok, De Intrede van de Sint, Circus, Junior Eurosong en Ketnet On Ice. Reporter voor Karrewiet: reportages in Niger, India, Haïti en Oeganda. Eén: Reporter voor Vlaanderen Vakantieland en Iedereen Beroemd all r ound programma medewerker. 4FM nu JoeFM, Donna, Studio Brussel en Radio 1. Medeoprichter van theatercollectief Endewolf. Presentaties van concerten, presenteren op evenementen Vakantiesalon, prijsuitreikingen Oxfam, Vlaanderen Lekkerland, festivals Ottertrotter, moderator tijdens debat., TALEN / LANGUAGES. Nederlands Vlaamse tongval, Frans, Engels, Spaans, Duits.
3 Op Reis BNNVARA.
3 op Reis Hotline is geopend: vuur jouw vragen op ons af. Uit de aflevering: Kathmandu. Steun 3 op Reis en word lid van BNNVARA! Gek op Byron Bay? Zet dit onontdekte alternatief aan de Australische kust dan ook op je verlanglijst.
Het Depot.
Van muziekeducatie tot opname en repetitieruimtes, van coachingstrajecten voor artists in residence tot artistiek ondersteunende projecten. Geef een waardebon van Het Depot als cadeau! Sit back, relax en leg een beetje muziek onder de kerstboom. Adriaan Van den Hoof: Ja, maar eerst een diploma.
Veerle Verheyen Voice over, presentation, dubbing Stemactrice Female Flemish voice over Voix off flamand féminine Flämisch weibliche stimme.
Moet de tekst na de opname nog gewijzigd worden of zat er alsnog een foutje in? Bent u vanuit het buitenland op zoek naar een professionele Vlaamse voice-over stem? Ik kan kort op de bal spelen vanuit mijn home studio.
Voice Over Gezocht? Voices.be Makkelijk voice-over's' bestellen Belgische stemmen webshop met enkel de beste Vlaamse stemacteurs.
In enkele minuten tijd heb je je Vlaamse voice-over stem gekozen en gebrieft. Met passie ingesproken. Onze Vlaamse voice over stemmen doen dit vak met liefde. We houden van de magie van de juiste stem op jouw beelden. Onze voice-over stemmen werden met zorg uitgekozen.
Spotbox Media Bart De Jonge.
Bart De Jonge. Bart De Jonge is een professionele Vlaamse voice-over die je hoort op Eén, Canvas, Elevensports, PlattelandsTv, DobbitTv, maar ook in diverse radio en televisiepots en bedrijfsfilms. Bart is eveneens de stadionstem in de Ghelamco Arena. In een ver verleden was hij ook DJ op radio Contact.
Home VRT.be.
Schrijf u hier in op onze VRT Nieuwsbrief op maat, zo wordt u maandelijks op de hoogte gehouden van het belangrijkste nieuws over de VRT. Deze nieuwsbrief is gratis en u kan zich steeds uitschrijven. Ik schrijf me in. Kijk en luister. Vlaamse Radio en Televisieomroeporganisatie.

Contacteer ons